Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Flanelka je skvělá do nevytopené chaloupky na první nocování. Pak už je v ní moc teplo. Za mlada patřil do postele spíš hřejivý mužský. Teď už holt máme hlavně ty košilky. Zdravím paní Zuzanko. Možná by pomohla ukolébavka...: http://jdem.cz/cxj4r4 .V

1 0
možnosti
Foto

;-DAle jaké v tom flanelu bylo teplo, u babičky, ve starém baráčku. Ještě mám jedno pyžamo schované.;-) Ale do paneláku je až moc teplé.

1 0
možnosti
Foto

Ubabičky jsem taky spala ve flanelovým pyžámku a ještě pod pruhovanou duchnou.

1 0
možnosti
Foto

Hezky napsané, ale ta radost z nové košíky. Tak hezké sny :-)

0 0
možnosti
LB

Mám podobnou zkušenost, mně tchýňka takovou apartní flanelovou košilku brzy po svatbě vlastnoručně ušila. Zkusila jsem si ji jen jednou a připadala jsem si v ní jako ve svěrací kazajce a půvabná jak stoletá hrošice. Tak jsem to erotické peklo taky z domu brzy vypakovala.

1 0
možnosti
MMN

:-) Zuzi, já myslím, že i ve flanelové noční košilce babičkovského střihu, jsi musela vypadat výborně. Silné osobnosti - a tou Ty rozhodně jsi - to tak prostě mají ;-)

1 0
možnosti
Foto

Já myslím, že ani silná osobnost by téhle flanelce nedopadla dobře!

0 0
možnosti
Foto

R^Však proč ne, Zuzano, všechno se musí vyzkoušet a i když tvrdíš pravý opak, v té flanelce jsi musela být kouzelně půvabná.:-);-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo, máš bujnou fantazii, ale zaplaťpánbu za ni!

2 0
možnosti
JB

J22i16ř87í 23B44o75č67e60k

23. 1. 2017 10:48

přiznám se, že ač chlap, noční košile nosím rád (bavlněné, ne flanelové). jsou pohodlné a vzdušné. mám je i s noční čepičkou, ale tu jsem věnoval synovi pro jeho plyšáky. ráno v ní hodně bolí hlava

1 0
možnosti
Foto

noční košili nosil můj bývalý tchán...no, mám k ní tak trochu odpor přiznám se...

0 0
možnosti
Foto

R^Zuzko, nyní je flanel opět v módě. Pyžamo vlastním, ovšem jen kalhoty, vršek bavlna. Košilky nenosím, protože sebou "pajtluji" ze strany na stranu a ráno jí pak mám kolem krku;-DAle měkoučký flanelový povlečení máme rádi.

1 0
možnosti
Foto

Jitko, flanelový povlečení mám a je super! Ovšem košile stará půl století nikdy!

1 0
možnosti
JS

R^;-)Flanel mě děsí ještě z doby pyžam z tuhého flanelu, který na člověku téměř "stál", když byl vyžehlený a tlačilo to kdekoli...

1 0
možnosti
Foto

Jano, když trochu povolil, tak byl už na vyhození, jak byl sepranej...

1 0
možnosti