Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K84a58r91e78l 40C94a80c52h

28. 6. 2018 22:11

Mácháč miluji. Prvně jsme tam byl v r. 1952 na ozdravném pobytu s mateřskou školkou. Ve Starých Splavech. V dřevěném kiosku v přístavišti jsme si kupovali limču. Ten dřevěný kiosek je tam dodnes a v původní podobě krásně udržován. Když jsme na Mácháč do Splavů jezdili na odborné semináře, vždycky jsem si do toho kiosku na pivko zašel, přestože v hotelu Bezděz bych ho měl péčí organizátora zdarma. U toho kiosku chutná tak nějak jinak - lépe. To je prostě Genius Loci. Trochu ho však nyní kazí v nedávné době vlevo od přístaviště postavený moderní hotel. Zdá se mi, že se k mému obrazu Mácháče nehodí. Je to však jen můj subjektivní dojem a netrvám na tom, že je správný.

1 0
možnosti
LI

Ty kančí řízky - přímo "poezie", potvrzujiR^

1 0
možnosti
Foto

Mácháč nad Monte Carlo.;-D

1 0
možnosti
DV

D57a72v18i58d 92V42l64k

28. 6. 2018 15:09

Na Mácháči jsem nikdy nebyl,ale to Mšeno vypadá krásně.

1 0
možnosti
Foto

Zuzko, příští knížka cestovatelská ;-D

1 0
možnosti
Foto

Zuzi, zvaž variantu, že v troubě budou novinářské kachny včetně novinářů. Je to sice zvrácená představa, jíst se to nedá, ani mozeček neuděláš...ale úbytek těch kachňáků by nebyl špatný. Těch střelených je fakt mnoho a škoda broků...tento vtip vymyslel Marcel. AHOJ;-D;-D;-DR^R^R^VVV!!!!!!

1 0
možnosti
Foto

Tak já bych v té troubě viděla politiky.

0 0
možnosti
Foto

R^Zuzi, Ty nevíš, že když je takové počasí jako dneska, tak váhy obvykle ukazí víc, než kolik je skutečnost?:-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo, ty jsi můj nejmilejší!:-)

1 0
možnosti
Foto

No tohle - to je nádhera... bez lidí.. a se Zajícem v hrsti.....R^

3 0
možnosti
DP

R^Dobrý.Na Macháči sem byl naposledy před 63 lety, tenkrát tam moc lidí nebylo:) Tys mi ale udělala chutě, ty chlebíčky (já mám české obložené chlebíčky moc rád, mám projeto všech pět světadilů ale něco podobného sem nikde nenašel, a moje cizokrajná žena je co se českých chlebíčků týká, jako "utržená z řetězu", když sme byli naposled v ČR letos v lednu tak sme si chtěli večer před časným ranním odletem nakoupit chlebíčky a vzít sebou, leč chyba lávky, byly už vyprodány a moji ženu to dost rozladilo), a pak ty kančí řízky. No gratuluji vám k vydařenému výletu :-)

3 0
možnosti
VV

Vzdavam to, ja pred 55 roky. A co se chlebicku tyce, nejak uz to neni ono. Jednak, aspon v Praze vic jak polovina tech automatu a lahudek kde je mivali zmizela, a tam kde je jeste maji, jsou to jen nejake atrapy.

0 0
možnosti