Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To naštve. Přeji hodně tepla. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Ahoj Zuzano,

Tvoje investice má obrovskou výhodu. Proti tomu, že bys úspory proměnila v exotickou dovolenou na několik dnů, tak teplo z kotlíku tě bude těšit mnoho, mnoho dní! Věř, víš že mráz přichází z Kremlu!;-D;-D;-DVR^

Znáš to jak zajíc přišel před liščí noru?

0 0
možnosti

Zuzanko držím palce. Tohle je moje noční můra a tak jsme raději zahájili předpředloni výměnu kotle sami a v létě. I když netekl - ještě. Byla to také operace Barbarossa. Ale naštěstí bez mrazů. Zdravím. R^

1 0
možnosti
Foto

Jo, taky nám bouchl kotel v podobných mrazech, jako jsou teď. Ty čtyři dny do opravy jsme žili v obýváku vděční, že máme krb. Uf. Ať je to brzy za Vámi.

(Mimochodem, to líčení vlivu čajových svíček na ženskou pleť a prodloužené řasy mne tak rozchechtalo, že jsem se probrala z přespánku. Parádní. I když jako ukolébavka nevhodné :-))

1 0
možnosti
Foto

Soucítím s tebou - otočila jsem topení o pár stupňů víc a zabalila se do ještě jedný deky. Hlavně vydržet!R^:-)

1 0
možnosti
Foto

R^nemáš to jednoduchý ale zvládáš vše skvěleR^:-)

1 0
možnosti
Foto

no, nevím...dnes jsem si musela zobnout ibalgin, páč se o mě pokoušela migréna...

0 0
možnosti
Foto

a co třeba mailnkatý ohníček nějde v rožku?:-)

2 0
možnosti
Foto

máme ho! V krbovejch kamnech

0 0
možnosti
Foto

A zrovna teď v těch mrazech.:-( Já mrznu, i když nám prý topí dobře. Myslím, že kecají. Ale naštěstí nám už spravili topení v práci. Taky blbost, která se musela stát. Někdo zapnul v jídelně rychlovarku, zajiskřilo to a vyletěl proud v půlce lékárny. Takže zmatky, na kterých PC můžeme vydávat, a když to místní údržbáři nahodili, kromě inkriminované zásuvky nešla klimatizace v oficíně. Asi to taky spálilo i něco víc. Už se přijímaly sázky, kdo první umrzne, když to konečně opravili.

1 0
možnosti
Foto

Zase bude teplíčko a tím zachráněno tvoje tvoření;-)R^

0 0
možnosti
DP

I když u Zajíců jistě bylo ke smíchu moc daleko, tak blog pobavil.Ale přes to pobavení sem jdokázal se Zajícovými soucítit.;-):-)

0 0
možnosti