Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tak vysoko jsem nedosáhnul, ale určitě to bylo bezva:-)

0 0
možnosti
Foto

Zuzko, krásně napsané. R^Hospoda U kafky pořád stojí, no a hřbitov taky;-)Určitě jsme se tam někde potkávaly:-)

2 0
možnosti
Foto

Určitě, Jitko, jen nás tehdy zajímali víc kluci ;-D

2 0
možnosti
Foto

Nejlepší byl maturitní večírek. Jinak nudný, ba zkažený svatý týden. Rodiče mě poslali k holiči, abych byl slušně ostříhán. Lazebník to ovšem pojal po svém, takže mě třídní učitel napomenul, že chci zesměšnit tento významný akt.

3 0
možnosti
Foto

Maturitní večírky... to je ovšem téma na samostatný blog :-)

2 0
možnosti
Foto

Myslela jsem, že Jindra měl samý jedničky.;-D Jako moje ségra, která furt koukala na seriály a courala venku s holkama. Že prej nutné pauzy v učení. (Já jsem ty jedničky měla taky, to přiznám.)

2 0
možnosti
JK

Autorko, zase gympl s vaším posudkem (i když nevím co vaši rodiče provedli) byla pořád vynikající možnost. Někteří se známkami, které jste měla vy se dostali na učební obor kvůli tomu posudku.

0 0
možnosti
Foto

Na gymnázium mě vzali, protože tam bylo volno a protože jsem se na základce dobře učila. Sabotovala jsem učení až na gymplu.

0 0
možnosti
Foto

Maturita je krásná věc! Za každého režimu i v čase.

Člověk je akorát tak mezi dětstvím a dospělostí a nerozumí tomu, co se s ním děje. :-)

Mě úděl uložil díky různým okolnostem (a možná že je dobře, že jsem nešel studovat hudbu jako moje máma), že jsem se nedostal na moji touženou elektro (požadovaný průměr 1,4!:-/) a ani při přihlášení na dopravní školu na sdělovací a zabezpečovací techniku jsem se prostě nedostal. Nějak šlo mimo mě, zda jsem měl kádrový profil dobrý, nebo ne. Moji rodiče zaručeně rudou knížku neměli a do kostela se chodilo.;-D

S odvoláním jsem byl přijat na obor "Elektrická trakce a kolejová vozidla" (mašinfíra), přičemž jsem stejně jezdil s lokomotivou jen na praxi. A další život se překotně odvíjel zcela jiným směrem. Ničeho nelituji čím vším jsem potom prošel. Já tomu říkám život od dráhy a ku dráze.;-D Ale zážitky kolem maturity jsou neopakovatelné:-)... A kantory jsme na tu dobu měli senzační! Mimochodem, víš něco co dělá Tvůj Jirka??V8-oR^

1 0
možnosti
Foto

Zuzko, já jsem na začátku svaťáku přišel za mámou a říkám jí: co když tu maturitu neudělám. Odpověděla: tak ji uděláš na podzim. Venku bylo krásně a tak jsem místo učení jezdil na kole, chodil hrát basket a večery trávil v hospodách. A dopadlo to dobře. Teda vlastně chvalitebně.

5 0
možnosti
Foto

Ono by se zase tak moc nestalo, kdybych ji dělala podruhé až v září, rodiče byli zocelenī:-)

2 0
možnosti
Foto

Krásně napsané, Zuzko. Připojuji se k Honzovi, také jsem překvapený. :-)R^

2 0
možnosti
IL

Maturovat jsem šla jako poslední, měla jsem angínu a horečky. První den, který jsem po nemoci vstala, byla cesta do školy. A protože jsem naprosto nešikovná na cokoliv, tak škola byla ekonomka.

Taháky jsem také používala, ale tím jsem se učila. Dělala jsem z nich skládačku, a těm klikihákům jsem rozuměla jenom já. Ale při hodinách nebo na maturitě jsem se je neodvážila ani vytáhnout. Jenom to vědomí, že je mám u sebe mi stačilo. Naše škola byla totiž známá tím, že jakmile se přišlo na tahák, tak jste dostala automaticky pětku.

U mne špatně dopadla ekonomka. Už jsem byla unavena a po nemoci, a tak mi moje učitelka říkala: kdybych nevěděla, že čtyři roky máš jednotky, tak bych ti ted dala čtyřku, takže jsem dostala trojku z milosti a šla jsem opět do postele.

Také už je to hodně dávno.

1 0
možnosti
Foto

Já jsem se psaním taháků učila :-)

0 0
možnosti