Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kazdým dnem jste svému cíli bliž.A co jsou jedny volby...

0 0
možnosti
Foto

Držím ti palceR^, jo a k těm umělejm jednorázovejm náhubkům mám úplně stejný vztah. Já si vyrábím roušky podle svého gusta, právě jsem se předzásobila pěknýma látkama, teď už jen najít čas něco spíchnout.;-):-)

0 0
možnosti
Foto

dík, Pavlo! Porovnáme v Brně, čí rouška je nejhezčí:-)

0 0
možnosti
Foto

no kurňa, taky bych tam nelezl, a pak, nebudeš zdaleka sama kdo za současné situace nepůjde ke coronavolbám, a ty máš pro to extra pádný důvod.

0 0
možnosti

Naprosto Vám rozumím a souhlasím. V obou bodech!

Držím palce, ať se situace v dohledné době vyřeší

0 0
možnosti
Foto

Tak! Co se jim budeš zpovídat.:-P;-)

P.S. Konečně i někdo jinej řekne, že papírová není pohodlnější, než pěkná bavlněná.

0 0
možnosti
Foto

Jo!:-) a DYCKY LÁTKOVÁ! Už jsem viděla dost magorů, co měli papírovou evidentně mnohokrát nošenou, brrrr...

0 0
možnosti
Foto

R^Zuzi, nikdy jsem nikomu neříkal, aby nešel k volbám, až teď Tobě a Tvé rozhodnutí považuji v této chvíli za správné. Musíš pečovat sama o sebe a tohle je pro Tebe teď důležité. Tak Ti držím palce:-)

0 0
možnosti
Foto

Taky to považuju za správné, Honzo:-)

1 0
možnosti

Pokud nechcete volit kvůli místu a lidem, můžete si vyřídit voličský průkaz, s tím pak můžete volit kdekoli jinde (tedy v rámci svého volebního obvodu - senát, nebo kraje) kde vás nikdo nezná. Ještě je dost času na korespondenční vyřízení průkazu, takže byste nemusela ani na úřad.

Tím Vás nechci nějak nutit k volbám chodit - je Vaším výsostným právem nevolit, jen to tu nadhazuji, protože dost lidí o této možnosti neví.

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě o téhle možnosti vím:-)

0 0
možnosti

Nevím jak to, Zuzko, máš a co je ve věci, máš to složitější, ale adresu trvalého bydliště můžeš získat nájemní smlouvou, já to tak mám. Takhle jsi stále k tomu domu připoutaná...

Považuješ-li senátní volby za důležité, a chceš jít volit, pak ti asi nic jiného nezbude, než tam zajet. Co si kdo o tobě myslí hoď za hlavu, nikdo nechodí ve tvých botách, nejlepší zajet tam s někým autem, odvolit a odjet...

0 0
možnosti
Foto

Naďo, jasně píšu, že volit nepůjdu. A pořád doufám, že získám byt, který bude můj, a teprve když se mi to nepovede, budu hledat nájemní byt s nájemní smlouvou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 429
  • Celková karma 31,77
  • Průměrná čtenost 1258x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik