Diskuse

Kostlivci

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zuzko, no, koukoukám, že všude dost podobné R^

1 0
možnosti
Foto

A počítá se jako skladiště také velké množství hudebních nástrojů?;-D To je můj případ a je mi to doma občas zazlíváno:-/:-).

Jinak mám zkušenost, při mé malé skladovací ploše na nářadí, v případě spojovacího materiálu, kabelů a náhradních dílů k přístrojům co máme v domácnosti. Cokoliv jsem na nátlak, že se to tam válí dlouho, vyhodil, tak do 14 dnu jsem to potřeboval při opravě... ...a znovu kupoval. Takže dámy, musíte rozlišovat.;-)R^

1 0
možnosti
Foto

R^Tak to si nejsem zcela jist, zda to dámy svými rozlišovacími schopnostmi jsou schopné pojmout;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Zuzanko, zrovna nedávno mi v knihovně vyprávěla čtenářka, že když dělají s dcerou generální úklid, tak s ním počkají, až táta odjede na služební cestu, protože jim nedovolí vyhodit ani to, co už 15 let prokazatelně nepoužívají.;-D

2 0
možnosti
Foto

No prootže my víme, že jednou, jednou se to hodit může:-)

0 0
možnosti
MV

vono je tu vsude, jak tak koukam, dost podobny

ja jsem vyhazovac, Josef strada...teda: střádá!

1 0
možnosti
Foto

Marku, přesně tak, navíc to obvykle člověk potřebuje, když si něco zrovna dámy vymyslí.

0 0
možnosti
VV

To znam, jen u nas je tomu naopak. V nasich obou domacnostech mame mraznice o celkovem obsahu pres 600 litru a vsechny pretekaji. Kdyz se zminim o tom, ze jsem v jedne z nich objevil pytlik se zmrzlym rybizem z roku nejpozdeji 1985, diva se na mne zena velmi neprijemne a nemam se pry starat.

0 0
možnosti
JS

Jak vyšitej můj bejvalej :))))

"To se může hodit."

Mojí babi jsem se nedivila, zažila dost bídy za války a po ní, ale člověk co tohle nezažil a přesto... nejde mi to do kebule :))

0 0
možnosti
Foto

Tak ten svetr z doby Rakouska-Uherska už je spíš na darování do muzea, ne?;-D Jinak, kdybys chtěla udat nějaké jahody, já je klidně sním. Ale musíš je dodat brzy, za chvíli se budou už prodávat čerstvé.:-)

1 0
možnosti
Foto

Klárko, asi jo. A jahody statečně jíme furt.;-)

1 0
možnosti
IL

I38v47a44n98a 96L19a27n52c46e

13. 5. 2019 16:02

Syslím malé oblečení, že se do něj spadnu. Děravé ponožky nekompromisně vyhazuju, kdysi dávno jsem je látala, ale to jsem byla ještě mladá. Dneska mám ponožek, že musí jít někdy i ty zdravé.Nekupte to, když je to ve slevě, ale kam všechny ty krámy dávat.

0 0
možnosti
Foto

Když jsem rezignovala na teror a malé oblečení poslala dál, zhubla jsem nechtěně a zalitovala...

1 0
možnosti
Foto

skříní máme málo, ale zato půdu jedna skladištní báseň, myslím že i pár pokolení po nás ji bude moct využívat aniž by třídil, natož vynášel.:-)

0 0
možnosti
Foto

závidím málo skříní, ovšem naše půda, to je zlej sen pro mě, ráj pro pana Zajíce:-/

1 0
možnosti
Foto

Čtu níže o půdě... A co garáž? Nedávno jsem se u sousedů podivovala (samozřejmě v duchu), že mají v garáži plno krámů a že se do ní už jejich auto nevejde a stojí venku v zimě v létě...

1 0
možnosti
Foto

všude! VŠUDE je u nás skladiště:-/

0 0
možnosti