Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

To je dojemné. Mindu pozdravujte.:-)

Zažila jsem to dvakrát. Jednou nám někdo sdělil, že se naše fenka, když nepozorovaně vyklouzla ven, za rohem spustila se sličným kokršpanělem. Pouliční směs tak dostala něco ušlechtilé krve a narodilo se pět potomků. Dvě fenky jsme si nechali a když té jedné bylo asi sedm měsíců, začala dosti tloustnout a najednou se tak nějak ztěžka vlekla. Měli jsme strach, že je nemocná, odjeli na veterinu a tam nám oznámili, že budou štěňata. Zdálo se nám to zcela nemožné, leč druhý den ráno Lízinka zaječela a velmi rychle vyklopila tři. Vzhledem ke své nezletilosti na ně koukala jak vrána, mateřské pudy moc nepropukly, ale nějak se nám podařilo jim matku nahradit. Jedno si vzala kamarádka a dvě jsme si nechali.

Dlouho jsme si lámali hlavu, jak k tomu mohlo dojít, utekla jen jednou a ne zas na tak dlouho, ale sousedi nás zpravili, že ji přistihli, a teď se podržte, v incestním spojení s vlastním tatínkem. Ten pak ještě léta obcházel kolem našich a těšil se na zpustlé radovánky.

Bohužel jsou už všichni za nebeskou duhou. Máme ale pět jiných.

0 0
možnosti
Foto

R^ To jsou těžké, ale úžasné chvíle. GRATULUJI.;-)

0 0
možnosti
Foto

R^Tak jste okusila povolání zdatné porodní asistentky. Mindě gratulka, mailčkým štěstí do života a Vám palecR^, Zuzano.:-)

0 0
možnosti
DV

D41a95v33i66d 42V65l35k

19. 8. 2016 13:26

Uf to by thriler. Tak mě napadlo jestli bych to zvládnul?? je to všecko někde na Googlu?? věděl bych kde stříhout a co desinfekce a je nutná vřelá voda, jak ve filmech?? Rád připustím, že tohle není moc chlapská záležitost. No hezký blog, rád jsem si ho přečetl a nakoukl do ženského světa.:-)V

1 0
možnosti
Foto

Davide, horké vody netřeba! A stříhá se to stejně jako u lidských miminek, kousek od bříška. Však taky pan Zajíc se díval jen zpovzdálí. A děkuju za návštěvu!

0 0
možnosti
ND

Krásný zážitek, prožitek a senzačně napsaný, Zuzko...R^

0 0
možnosti
Foto

Naďo, znáš to. Kočky, to je moje!

0 0
možnosti
Foto

Jitko, děkuju! Po tomhle porodu jsem zažila ještě jeden s naší Sisinkou, a ten byl moc smutný...kočky to taky nemají lehký kolikrát...

1 0
možnosti
MR

Nemám slov,tak jen R^,Minde i vám hodně sil a doufám,že budete fotit!

0 0
možnosti
Foto

Moniko, tohle se stalo před pár lety...fotila jsem furt! Minda právě spí v ošatce.

0 0
možnosti