Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je fakt. Denně na FB jedna nebo dvě nabídky. A někdy ženy, ty jsou občas věrohodnější. Ale jednou jsem málem naletěla. Japonka mladá, Japonka se dvěma dětmi, žijící v Londýně. Prý vážně onemocněla, lež je v hospitálu a má finanční potíže. Prý je výtvarnice jako já. Přiložila fotku s dětmi (Třemi! A nevypadaly japonskyú ). Málem jsem naletěla - nebýt dcery, která mě vyvedla z omylu. (Asi ukradený profil). Díky za vtipný, pravdivý blog.

0 0
možnosti
Foto

To budou fejky všechno.

0 0
možnosti
Foto

A já ani prd.😀 Ale mám jich asi 50 bloklých, zkoušeli to, zkoušeli.

0 0
možnosti
Foto

Zuzanko, ráda bych Tě nominovala jako zástupkyni nás stejně postižených, abys jejich přátelství z výzkumných důvodů přijala, protože jenom tak můžeme zjistit, co po nás ti báječní lidé vlastně budou chtít.

0 0
možnosti
Foto

Tak já snad začnu žárlit! Stejná sorta nápadníků, jako u mě a jeden hezčí jak druhej. A to nemluvím o zářivé budoucnosti. Tak mi dej zavčas echo, ať se nepoperem

1 0
možnosti
Foto

Je to taký akoby marketing. Pýtala som sa kedysi nášho informatika, povedal, že sa to už generuje niekde aj AL podľa toho, aké stránky kto navšetevuje a čo číta, tak ho to napáruje, čo sa týka žiadostí o priatelstvo a tiež reklám a všetkého iného. Ja som si svoj účet dvojstupňovo overila a stačí to. Keby niekto cudzí chciel ísť na môj fac či mail, už mi to hlási.

0 0
možnosti
Foto

Zuzi, víš, že mám rád jak šlechtěné, tak i ubohé opuštěné kočky. Nicméně na ty dvounohé, které o mě podobným způsobem usilují po síti, zvysoka kašlu.

1 0
možnosti
Foto

Bral bych doktory, ty se mužou vždycky hodit, ale škoda že tam neni taky instalatér.

3 0
možnosti
Foto

zajímalo by mě, jestli i ty coby muž dostáváš žádosti o přátelství od letušek, lékařek, modelek...?

0 0
možnosti
  • Počet článků 438
  • Celková karma 29,10
  • Průměrná čtenost 1239x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik