Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Můza je úžasná i prevít, který se nedostaví na písknutí. Stejně tak je to s básničkami. Mám rozepsaných pár českých textu na zahraniční písničky (většinou od ukulelistů), které se mi moc líbily a...a dokončit je i při slibném začátku je jaksi problém. Ale podle posledních konstelací to časem dám! Fin je jednička!

0 0
možnosti
Foto

Já se taky vždy těším na blog z normálního života, protože politiky, špatných zpráv a kritiky je všude tolik, že tady si chci odpočinout a ověřit si, že svět je ještě stále hezké místo k životu..A vy Zuzko jste jedna z těch blogerů, kteří vždy potěší..

1 0
možnosti
Foto

Já se od "aktuálních" problémů snažím utéct k fotopříběhům, ale je to dost pracné vybrat alespoň trochu ucházející fotky. Navíc nejsem až tak skvělý fotograf... Múza mne v poslední době nechává na holičkách a taky nemám vůbec čas... Snad časem. Takže chápu tvůj povzdech. Nevzdávej to, ráda tě čtu.

0 0
možnosti
Foto

Já se snažím od " aktuálních," problémů utíkat k fotopříběhům, ale je dost pracné vybrat nějaké aspoň trochu ucházející fotky, navíc nejsem až tak skvělý fotograf... Múza mne v poslední době nechává na holičkách a navíc vůbec nemám čas... Snad časem. Chápu tvůj povzdech, nevzdávej to. Ráda tě čtu.

0 0
možnosti
Foto

Zuzko, máme to velmi podobně. Já ten blog už ani neotviram denně. No moje chyba, nevšimnu si hned pak těch prima výjimek.

1 0
možnosti
Foto

Mne už nějak múza přestala líbat úplně.

0 0
možnosti

Finnovi ale jistojistě není jedno s kým žije on. Takže ho pozdravujte a vyřiďte mu, že mu to nesmírně sluší.

1 0
možnosti
Foto

Mám to podobně. Fajn blog Zuzko a Fin je boží.

1 0
možnosti
Foto

Rozumím ti.

Ale naštěstí tu máme Viléma,Jitku a ještě pár dalších, kvůli kterým sem ještě stojí za to chodit.

5 0
možnosti
Foto

J76a27n 91Š23i71k

5. 10. 2023 20:13

Udržet si kreativitu na nějaké solidní úrovni je dnes těžké, protože autoři jsou zaplevelení spoustou informací, které nepotřebují. Tomu se nikdo neubrání, i když nemá doma televizi a nečte zprávy, bohatě to dokáže jeho okolí. Taky když něco napíšete nebo dáte na blog, zůstane to sice na Internetu navždy, ale sebelepší a sebekrásnější věci jsou druhý den jako včerejší noviny. To jest pomačkané a zahozené v koši. Kdo píše jen o politice, je na tom ještě hůř, protože do těch novin za týden nikdo nenakoukne. Takže jestli Vám to pomůže, nejste v tom sama Mějte se a hezký den

1 0
možnosti