Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EB

Finn je krasavec! briťáček? po prohlédnutí fotodokumentace se blogu nedivím - je zhruba ve stejné váhové kategorii jako náš Eddie (mladý norský lesní) ;-) to si člověk opravdu občas připadá, že je horník zavalený v dole... ale když oni nás mají tak rádi, že se musí tulit. a žádná knížka jim v tom konkurovat nebude :-) Edin si většinou na rozevřenou knihu lehne....a potom vyžaduje, aby byl obtočen paniččinou paží a přede, dokud se nedostaví oboustranně spánek;-)

0 0
možnosti
Foto

Jojo, britský kocourek, ale má necelá čtyři kila:-)

1 0
možnosti
Foto

Můj miláček Finn a moje oblíbená blogerka Zuzanka, to je ta nejlepší kombinace pro čtení a prohlížení sympatických fotografií. R^

1 0
možnosti
Foto

Jsou ti kocouři všichni stejní.;-D

1 0
možnosti
Foto

No jasně, a nejen kocouři, i kočky:-)

1 0
možnosti
PC

Bezvadný blog, nádherný Finn!R^;-)R^

Kočky jsou zlatíčka - a jejich lásku si musíme "zasloužit"; není totiž automatická, jako je tomu u psů (ty také miluji).

1 0
možnosti
Foto

A také k tomu mručení pochoduje a zatíná drápky?;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Krásné fotečky i Finn. Náš mazlík má deset kilo, takže přesně vím o čem píšeš. ;-D A to si ještě sice malá pětikilová Any umí lehnou přes celou postel zásadně uprostřed. Takže já spím se skrčenýma nohama pod bradou. ;-DR^

2 0
možnosti
Foto

Finn má naštěstí necelý čtyři kila, ale i tak je to pěkná váha:-)

0 0
možnosti
IL

I47v76a92n56a 29L15a15n31c23e

23. 5. 2022 12:18

Ginger si na nás nelehá, vždycky vedle nás. V noci se diví proč chceme spát, když on se tak krásně prospal během dne a skáče nám na vysokou matraci ze strany, což jsou žuchy, abychom laskavě vstali, že začíná noční rej. Budte ráda, že pokojně spí celou noc.

4 0
možnosti
Foto

Finn toho zas tak moc ve dne nenaspí, patří k mým nejakčnějším kočičkám, co kdy se mnou žily, přestože je britský. Když jsem doma, pořád si chce hrát. V noci spinká celkem ukázněně, kromě výše popsaných situací:-)

0 0
možnosti
Foto

nádherné zvířátkoR^:-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji a sdílím váš názor:-)

0 0
možnosti
Foto

a neni toho na jednoho moc? tedy na jednu:-)

1 0
možnosti