Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

někdy jsou i dva málo:-)

snad proto si ženský pak radši všechno dělají samy-skoro všechno;-DR^

0 0
možnosti

Zuzanko směji se ještě teď. Kdyby některý silák, co jste mu nepůjčila onen kelímek, nevěřil, odkažte ho na magdeburské polokoule a vysvětlete, že kdyby byl vzduch zevnitř opravdu pořádně odčerpán, nestačilo by na jejich oddělení ani 8 párů koní: http://jdem.cz/c5fk45 . Nejsem si ale jistá, jestli by ten zápřah vydržel obal. Přeci jen, tehdy to byl středověk, to všechno drželo jak helvétská víra. :-)Zdravím :-)

0 0
možnosti
Foto

Zuzko, moc pěkně napsanéR^;-)

1 0
možnosti
Foto

To znám. Nejvíc naštve, když přivolaná pomoc nedobytný uzávěr sundá jakoby nic.:-P A pak na to řekne "stejně jsi to už načala".;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

JO petky, jeden by řekl, vezmi na ně umělohmotný otvírák, ale ouha, ne všechna víčka jsou stejného průměru, některá jsou menší a protáčí se. V takovém případě jde do práce utěrka na víčko a pak teprve otvírák a světe div se, ono to většinou funguje. :-);-)

0 0
možnosti

dobrý je kovový louskáček na ořechy (ten na víc velikostí)

0 0
možnosti
Foto

vždycky si představim devadesátiletou babičku, jak otvírá petku...to pro představu kdybytadynáhodou pro výrobce bohatě stačí. Jenže devadesátiletý babičky jsou moudrý a ví, že vážně stačí voda z kohoutku a že na nezestárnutí je stejně nejdůležitější úsměv... tak ten krém šlehni z okna... úsměv máš na dlouho do zásoby, Zuzo, a je parádní.:-)R^

1 0
možnosti
PM

Nádherný blog. Dovolil jsem si sdílet na svém FB. Rozhodně si domácích prací své nejmilejší vážím a nepodceňuji je, protože vím, o čem jsou (sám je vykonávám v její nepřítomnosti). Bohužel, děti to tak plně nevnímají, ani apel typu "udělej něco a uděláš nám radost" nezabírá (vyjímečně něco udělají) a my rodičové jsme tedy takoví neviditelní domácí skřítkové, kteří pomyjí, navaří a vyperou (a vše kolem toho). U nás doma řeže motorovou pilou moje nejmilejší, já zase kopu krumpáčem, lámu skály a vařím.

2 0
možnosti
Foto

Petře, moc děkuju! Za pochvalu i sdílení!

0 0
možnosti
Foto

;-Dna víčka od lahví mám takovej forichtung, Zuzko. Nasadíš a otočíš. Ale jinak doma taky se střídavým úspěchem obcházím všechny ty moje zrovna přítomné chlapy. Už jsem i strkala kelímek do svěráku a rvala víčko za pomoci sikovek:-).

1 0
možnosti
Foto

forichtung mám taky, na petky funguje, ale kelímky, to je jinej level!

0 0
možnosti
RE

Jak typické - než by řekli "nemám na to sil" tak radši "je tam podtlak":-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 429
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 1258x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik