Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Šest ran do klobouku si vybavuju, pruhy bohužel ne, ale určitě byly pěkné. Jo a tu hospodu z dob Kozinových bych taky ráda viděla.R^:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Bez problémlů pořad dohledáte na youtube ;-D a ty pruhy taky. R^

0 0
možnosti
JP

Krásné vzpomínky, Zuzano. Taky se mi k nim hned vybavily vzpomínky. Jednu přihodím. Jako studenti jsme si přivydělávali v komparsu, jeden pořad Ring volný se točil na Burze. Uváděl to Ringo Čech a s jedním hostem, Ivanem Mládkem, tam měli vtipnou konverzaci, smál jsem opravdu nekomparsově, od srdce. Vystupoval tam i velmi režimní zpěvák Pavel Liška. Pokoušel se taky o vtip, ale nesmál se fakt nikdo. No a pak na koleji jsme na Ring v TV koukali. Když zpěvák Liška vypustil svůj fakt trapný fór, najednou střih na mě v detailu, jak se válím smíchy (původně ovšem nad špílcem Mládka). Prostě ze mě udělal střihač idiota. Pak už jsem radši chodil jen na koncerty Hudba z respiria. :-)

0 0
možnosti
Foto

Mistři střihu jsou dost důležití, to je jasná páka:-)

1 0
možnosti
Foto

Živá voda v ratolišti smrtelných blábolů... Tak bych ocharakterizoval Váš blog V

Pro neznalé upřesním, že pistolí nemíníte pistoli vz. 70, ale poctivou malířskou s náplní barev, co hrdlo ráčí a kam až oko dohlédne.

Nezůstaly Vám z toho malířského období realismu a impresionismu nějaká foto? :-)

Hezký den a těším se na pokračování.

2 0
možnosti
Foto

Něco mi zůstalo, ale znáte to; někdo by se mohl cítit dotčen, že je zveřejněn ;-)

1 0
možnosti
Foto

R^Škoda, že jsem tu hospodu po Tvém zkrášlení neviděl:-)

1 0
možnosti
Foto

Byla jako z dob Kozinových ;-D

1 0
možnosti

:-)R^ Ten chodský hospodský by zasloužil. Udělala jste mu z putyky atraktivní a stylovou hospůdku, a on by vás málem nepustil ani na záchod. Pořad "Vysílá studio Jezerka" mi utkvěl v paměti jen proto, že jsem si ho nikdy nepustil.:-)

0 0
možnosti
Foto

Předpokládám, že po malování, byť jen pozadí zůstane nepořádek, tak k tvým dovednostem jistě patřilo uklízení, dovedené až k dokonalosti:-P:-)

0 0
možnosti
MM

Bufet na Burze, zvaný u Venduly, poskytoval občas i skvělé, řádně očesnekované topinky.

Jinak Burza byla moje srdeční záležitostí. Pár měsíců po nástupu do mého vysněného zaměstnání jsem tam byl vyveden pod nabitými samopaly sovětských "osvoboditelů" ze svého pracoviště.

0 0
možnosti
  • Počet článků 429
  • Celková karma 31,75
  • Průměrná čtenost 1258x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik