Diskuse

Jsme rasisti?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Karma.Také doufám,že se to zde příliš nezmění a slávu pro prezidenta budou pod jeho okny provolávat nadále jen náckové typu Bartoše,Sládka nebo Okamury....

3 0
možnosti
PB

..... tahle země patří nám a buď vítán každý, kdo v dobrém přicházíš,- proč v tem hledáte problém kerej fakticky neexistuje ?!? (až na to finále skvělý !)

15 0
možnosti
JS

Ve firmě, kde jsem pracoval byli Ukrajinci, Cikáni. Všechno naprosto bez problémů. Všichni se s nimi bavili. V ulici máme dvě rodiny Vietnamců u kterých nakupujeme. Manželka si s nimi dokonce dává dárečky na Vánoce. Bydlí u nás v domě Tunisan se kterým žertujeme. Naprosto v pohodě. Vy jste ten článek napsala jen proto, abyste napadla prezidenta Zemana. Češi nejsou žádní rasisti. Tento článek je účelový.Rv

10 1
možnosti
Foto

Pěkný článek - moudrý, chtělo by se říct - maman půlky Gabonu - zasloužená karma;-)R^ a bez výhrad

4 0
možnosti
TT

On je to velký rozdíl, jestli se octnou v Praze zajištění lidé za bohulibým účelem, nebo jestli Prahou projedou narušitelé hranic za účelem natahování dlaní, aby se dostali do Německa, kde jim ty dlaně zaplní víc. A odkud nám je časem překvótují.

13 0
možnosti
TV

T96o80m64a74s 21V32a75c75a

27. 12. 2015 22:06

Mám přátele po celé Evropě, když přijedou do Čech a provedu je Prahu ptají se : a kde máte "no go zones" a já na to že žádné nemáme..a víte proč, protože jsme dle ARD jedním z nejhomogenějších národů na světě. Přesto nemám nic proti různým barvám pleti a vím že v v Nizozemí které miluji, jsou lidé různých barev, všech těch kteří se cítí jako Holanďané. Je zde však také menšina jejímž společným jmenovatelem je islám a tito lidé Evropany býti nechtějí..doufám že je to dosti inspirativní i pro nás. Ergo, ti lidé kteří přicházejí a kterým dáme svolení /jinak to nejde k pobytu ve společném domě/ a chtějí být čechy ať zůstanou, přičemž ti druzí zde nemají místo

23 0
možnosti
TT

Přesně tak i já znám a miluju Holandsko - nikde na světě snad nesbalíš mulatku snáze. Ale ty, pravda, hidžáby atd. nenocí.

1 0
možnosti
Foto

K63a68r49e51l 78M94á29d97l14e

27. 12. 2015 21:54

Pan Nosek to napsal výborně, dodal bych toho už jen málo. Pokud u nás zůstane přijímání migrantů na současné úrovni, budou Vaši noví příbuzní přijímáni všeobecně vstřícně. Pokud budeme migranty přijímat po tisících, s téměř stoprocentní pravděpodobností se na našich ulicích začnou dít incidenty, jakých zatím (než začne tuhá cenzura) lze běžně najít stovky na youtube. Potom by Vaši příbuzní museli počítat s ostražitostí a nedůvěrou.

Určitou zkušenost jsme měli už za komančů. Pro většinu byl černoch něco roztomilého jako Mireček z filmů Jak básníci.... Ovšem bylo u nás několik měst, ke se v rámci nějaké družby černí Kubánci učili v místních fabrikách. A kde jich byla vyšší koncentrace, tam docházelo k různému druhu násilností.

9 0
možnosti
JN

J74i46ř91í 61N59o43s28e60k

27. 12. 2015 21:01

Vážená paní, tahle země patří nám: To znamená, že usměvavé a zákony respektující návštěvy vítáme s otevřenou náručí; že vyžírky všech barev a vyznání nechceme; že netolerantní invazi nechceme; že každý, kdo se tu chce usadit, bude respektovat zákony, ústavu a naše tradice, což neznamená, že doma si nemůže vyznávat třeba brouka tesaříka; že každý, kdo chce s námi žít, má co nabídnout - a nemusejí to být peníze.

Nevím, proč se oháníte bezproblémovými a civilizovanými hosty, byť z exotických zemí. Vietnamci nejsou bílí jako sníh; viděla jste někdy základní nebo střední školu se zamíchanými Vietnamečky? Učí se českou literaturu, říkají "vole" a doma slaví vietnamské tradiční svátky i naše Vánoce. Kde je rasismus?

Nejste jediná, kdo má příbuzné v cizině. Není to důvod k jejich zavržení.

Nehledejte prosím problémy tam, kde nejsou.

A pokud budou, vina nebude na naší straně. Nikdy jsme nevedli útočné války. Nikdy jsme nepořádali pogromy.

Vaši příbuzní mají a budou mít dveře našeho státu dokořán, protože se nechová jako hejno uzurpátorů, mají doklady a respekt k jiným obyčejům.

Na rozdíl od armády agresivních, diktátorských a nepřizpůsobivých osob, které se odmítají prokázat doklady.

Ale mám tušení, že tohle všechno vy moc dobře víte...

41 0
možnosti
RP

Naprosto souhlasim se vším co jste napsal.R^

10 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Jsem Zuzana Palečková. Jsem dcera, manželka, máma, maman půlky Gabonu, tchýně gabonská, babička Čechogabončete a mám touhu se tak trochu vyjádřit

Seznam rubrik