Diskuse

Černý huby

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Blbé, jak ty holky, co si černochy tahají domů. Dítě pak neví, čí je. Kdyby žili tady, dítě by prožilo ,,úchvatná" léta šikany, protože děti bývají přímočaré a škodolibé. Kdyby květinář místo černých hub zvolil prostě černý, černochy, negroidy nebo čokolády, taky byste se naprdla, jak vylekaná slepice. Pro lidi vašeho typu jsou některá slova prostě tabu a ráda byste se motala do vyjadřování a smýšlení jiným. Tak zpátky do Montrealu a pozdravujte.

0 1
možnosti
RS

Cerne huby byl pojem za dob kdy jsem studoval. To pani autorko jeste nebyla na svete. Ale poptejte se, kdo byly ty cerne huby. Pak budete vedet o cem pisete.

3 1
možnosti
RS

Tak pro orientaci. Cerne huby byly za totality vedlejsi synove rurnych sejku. Ti jich meli moc. Ten prvorozeny studoval v USA ti vedlejsi taky v CSSR. Meli moc penez a taky se tak chovali. Jedna Nana v Brne se za takovou cernou hubu provdala. Byla jeho sesta manzelka. Kdyz uz to nemohla vydrzet obratila se na nase vyslnectvi. Vymenili ji za tri velbloudy. Ty musela potom splacet. Ale to je jen perlicka z cele te ostudne historie.

1 0
možnosti
TT

Připadne mně, že jsem článek se stejnými osobami a stejným zoufáním už jednou četl...

0 0
možnosti
AB

Všechno hezké, až na malou drobnost. Veřejné prohlašování těch černých hub, jak nám ty naše bílé huby rozmlátí a vyženou nás odsud, až jich tu bude dost. V tom je asi ten problém.

11 0
možnosti
MZ

M23i45l97a48n 85Z20i48c30h

4. 4. 2016 4:10

jelikoz ziju vic jak 30 let v montrealu,tak si ctu vase blogy,jak bych to rekl,mozna to bude znit hloupe,ale vy mate pravdu,ale skoro pokazde se mylite,vase blogy o montrealu jsou presne,ale psane ocima navstevnika,jenom pro zajimavost,moje maminka tu byla minimalne 15krat a rika,ze montreal je jeji druhy domov,pozdrav z fabreville,laval

0 0
možnosti
PP

Víte, tohle je tak krásně manipulativní článek. Samozřejmě víte moc dobře, jak to ten dotyčný myslel. Byť ten expresivní výraz je mylný a bylo by spíše na místě se vyjadřovat o nelegálních migrantech.

Nakolik jste ochotna uvěřit v nutnost pomoci tzv. "uprchlíkům"? Pokud se jen trochu zajímáte o veřejné dění, musíte vidět, jací "chudáci" (iráčtí křesťané - byť o jejich pojmu křesťanství si myslím své) chtějí u nás zachránit holý život. Nevěřím na žádné uprchlíky, v případě všech příchozích z Turecka se jedná jednoznačně o nelegální migranty, kteří svým nelegálním pohybem po Evropě naplňují slovo "kriminálník". Usuzuji tak i proto, že Turecko je dle dohody s EU bezpečná země a v Turecku se nacházejí zastupitelské úřady všech států EU, takže kdokoliv z migrantů má možnost si požádat o udělení víza či o dočasný pobyt.

Pro mě byli uprchlíky antifašisté a Židé v době Hitlera, byli pro mě uprchlíky Srbové, když je západ za halasného tleskání Havla "humanitárně bombardoval", ale to co se valí do Evropy nyní jsou jen hordy nájezdníků, u nichž dnes a denně vidíme důvody jejich příchodu - a tím je jednoznačně parazitický způsob života.

26 1
možnosti
Foto

Je asi zbytečný, cokoliv dodávat ... pěkně vystiženoR^;-)

3 5
možnosti
DV

D16a55v52i32d 82V29l12k

3. 4. 2016 17:00

Skvěle napsánoR^.

8 8
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Jsem Zuzana Palečková. Jsem dcera, manželka, máma, maman půlky Gabonu, tchýně gabonská, babička Čechogabončete a mám touhu se tak trochu vyjádřit

Seznam rubrik