Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J37i18r81i 34D96v27o49r28a37k

31. 1. 2016 20:07

Rad jsem si to od Tebe precet R^ a snad si letos nekde poklabosime? Zdravime moc vsechny a hezke "ferien" ;-) J+J

0 0
možnosti
Foto

Ahoj Jiří!

Těším se na Vás. Ale prázdniny, prázdniny to teda nejsou!

0 0
možnosti
JL

Vazena pani, vase zlost nad velvyslanci jinych zemi je opravdu z neznalosti. V jinych zemi je velmi nepopularni obchodovat s firmami, ktere jsou korupcni. To dobremu bysnisu neslouzi. Jejich politicti zastupci maji POVINOST na takove praktiky upozornit. Proto byli zvoleni. Vase ukazka a prirovnani z oblasti indianskeho uzemi, je velmi netakni, receno s nadsazkou. Neznam dopodrobna rozdeleni policejni moci na tomto uzemi v Kanade. Mozna pan Siska z Calgary, Alberta by nam mohl pomoci. Jen vim, ze na uzemi indianskych rezervacich v USA si indiani rozhoduji sami a "civilni" policie nena zadnou pravomoc neco resit.

0 1
možnosti
JS

Je to tu stejně jako v USA. V Kanadě sice říkáme rezervacím "reserves" na rozdíl od amerických "reservations" ale co se týče policejních služeb jsou stejně samosprávné. Paní byla zřejmě o nezvěstných indiánských ženách informována politicky korektními médii. Harper a koncervatici se bránili nátlaku na vyhlášení Královské Komise, která by se věcí zabývala poněvadž bylo na bíledni, že se nejedná o nějakou záležitost, kterou by bylo možno řešit novým teoretickým přístupem a stohem znaleckých doporučení. Samozřejmě, ale že liberálové v čele s Justinem se u vesla chtějí vysluňovat ve své morální nadřazenosti. Každému, kdo není v zajetí ideologických fiskulí je ale jasné, že mezi nezletilou prostitutkou vylovenou z Red River ve Winnipegu, a mrtvou matkou pěti dětí vyhrabanou v Sioux Falls nemá cenu hledat příčinnou souvislost dannou tím, že obě byly Indiánky. O žádnou vyšetřovací komisi tady nejde. Jde tu zase jen o to aby pohlaváři z Assembly of First Nations vypáčili z federální kasy nové peníze a rozebrali si je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Jsem Zuzana Palečková. Jsem dcera, manželka, máma, maman půlky Gabonu, tchýně gabonská, babička Čechogabončete a mám touhu se tak trochu vyjádřit

Seznam rubrik