Život je prostě fajn

Jo, život je fajn, když víte jak na to. A to já tedy vím. Jmenuji se Jenda Úžasný a umím to s ženskými... to je celé.

Foto: autorka

Není v tom žádný velký kumšt, jen v tom musíte umět chodit.

Za chvíli mi bude padesát, takže zkušeností mám hromadu, to mi věřte. A ty hloupé husičky si nic jiného nezaslouží. Opravdu chytrá ženská by mi na žádný z mých triků neskočila.

Dvakrát jsem se nechtěně oženil, pravda, ale zase mám pět legálně narozených potomků a to by v tom byl čert, aby se aspoň jeden z nich o milujícího tatínka na stará kolena nepostaral. A po třetí se rozhodně ženit nebudu, v tom mám jasno.

S tou poslední jsem to zkoulel jedna báseň. Když jsem od ní odcházel, tak nejenže neměla už žádný majetek, ale nezbyla jí na hotovosti ani jedna koruna a musela jít žebrat po známých z vesnice o staré pečivo, aby mohla dát dětem najíst a toaletní papír, aby si mohli utřít zadek.

Zavinila si to sama. Pořád se nechtěla rozvést a myslela si, že kvůli dětem s nimi zůstanu. Jo, co bych s ní asi tak dělal. Prodala byt, pak i dům, zaplatila mé dluhy a zbytek peněz jsem dávno utratil. A aby jí to nebylo líto nadělal jsem jí další dluhy. Má co chtěla, já za to nemohu, měla pochopit, že už jsem někde jinde... resp. u jiné.

Našel jsem si samozřejmě už dávno náhradu a začal připravovat půdu pro přesídlení. Ta nová tedy není nic moc, mladice také ne, ale já už též nejsem nejmladší a tak si nemohu vybírat, jako dřív.

Aspoň jsem se nemusel už tolik snažit. Sex byl jen chvíli a pak jsem to vzal přes duši.

Denodenně sice musím poslouchat ty její bláboly, jak jí od dětství všichni ubližovali a trvá to dodnes. Dokonce jí každou chvíli chce někdo zabít a odpouslouchávají jí telefon. Ta ženská je regulérní blázen, byla na čas i v léčebně. 

Abych to vydržel, tak přitom jejím blábolení myslím na Ivetu. Je to pětatřicetiletá hezká barmanka, která to v posteli opravdu umí. A když už ty nesmysly nemohu snést jdu k ní i třeba na pár dnů, abych se odreagoval a užil si.

Peníze bohužel z ní žádné nevypadnou, ale nevadí. Ty sice neprší, ani u té bláznivky, ale kapou celkem pravidelně, takže ani teď nemusím pracovat.

Vlastně mi i pomohla k rozvodu s druhou manželkou. Od začátku našeho vztahu si všichni myslí, jak já "skáču, jak ona píská" a přitom jí dokáži snadno zmanipulovat, aby dělala co chci já a ještě si myslela, že je to její nápad.

Jel jsem si do místa trvalého bydliště vyřídit nějaké doklady a jelikož ta má bývalá husička už opravdu neměla žádné peníze a já na autobus zpátky ( dokonce jí i vypnuli elektřinu a musela dát děti k příbuzným ), tak jsem zavolal své současné.

Samozřejmě, že hned přijela a celá natěšená se producírovala několik dní po naší vesnici. Jistěže se mnou a s jejím dítětem. Seznámil jsem jí i s mou matkou a rodinou mého bratra.

Když se to dozvěděla má ( bohužel ) ještě manželka, tak souhlasila s rozvodem, tak rychle, že jsem nestačil zírat.

A pak mi ta bláznivá husička zaplatila cestu zpět a ještě se tetelila blahem, že si mě veze k sobě domů. Prostě jsem zabil dvě mouchy jednou ranou :o)

Jak jsem psal na začátku, musíte v tom umět chodit. 

A to já tedy umím na 100% !

Rada na závěr: zůstaňte vždy tak deset let. Déle ne, to je maximum.

 

Autor: Zuzana Andrlová | neděle 14.9.2014 23:50 | karma článku: 17,74 | přečteno: 1367x
  • Další články autora

Zuzana Andrlová

Vůně ryb a lipového čaje

10.1.2015 v 2:41 | Karma: 12,32

Zuzana Andrlová

Rybář

28.7.2014 v 3:48 | Karma: 17,47

Zuzana Andrlová

Fotoblog vycvičeného psa

3.7.2014 v 2:40 | Karma: 23,62

Zuzana Andrlová

Neboj, bude líp

24.6.2014 v 3:47 | Karma: 18,14