Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

Za jedno je to staré jak Metuzalem, za druhé bourbon není whisky.

0 0
možnosti
Foto

Stare, ale dobre... jako ja ;-)

1 0
možnosti
AJ

I31v69o 54Ž54á64č15e38k

3. 12. 2013 22:36

V sobotu jsem pekl vepřové na slivovici, průběh byl podobný.

1 0
možnosti
PL

P56e10t19r 64L57u57k70e81š

3. 12. 2013 22:11

Už peču. Všechno jsem našel. Jen ten krocan mi chybí. A vlastně ani ne.

2 0
možnosti
Foto

:o)) tak vidite, jak jste sikovny... to bude mit rodina radost - skoro napeceno ( palec nahoru )

0 0
možnosti
PL

P87e21t58r 87L23u97k43e16š

3. 12. 2013 22:02

Když do pekla, tak s kvalitní ostrovní whisky. Třeba Highland Park, Macallan, nebo Cardhu.  Pečení krocana se ovšem několikanásobně prodraží. Americký bourbon (už) nikdy:)

2 0
možnosti
Foto

Ja (uz) taky nikdy becherovku... nakonec s tim krocanem muzete udelat to same, co s temi cokoladovymi figurkami :o)

0 0
možnosti
JK

Líbí se mi, jak se v tomto blogu s vypitými panáky mění váš styl psaní. Nikdy bych neřekl, že se člověku může motat klávesnice :-)

2 0
možnosti
Foto

ze jo... skyt... a to mi jeste navic nekdo vypil smajliky !!!!

0 0
možnosti
Foto

Nádherné recepty. Jinak, když byste potřebovala pomocníka na vaření těch dobrot tak písněte.:-)

2 0
možnosti
Foto

Dekuji... urcite napisu, ale mam jednu podminku: nektere suroviny s sebou !

1 0
možnosti