- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Za jedno je to staré jak Metuzalem, za druhé bourbon není whisky.
Stare, ale dobre... jako ja ;-)
V sobotu jsem pekl vepřové na slivovici, průběh byl podobný.
Už peču. Všechno jsem našel. Jen ten krocan mi chybí. A vlastně ani ne.
:o)) tak vidite, jak jste sikovny... to bude mit rodina radost - skoro napeceno ( palec nahoru )
Když do pekla, tak s kvalitní ostrovní whisky. Třeba Highland Park, Macallan, nebo Cardhu. Pečení krocana se ovšem několikanásobně prodraží. Americký bourbon (už) nikdy:)
Ja (uz) taky nikdy becherovku... nakonec s tim krocanem muzete udelat to same, co s temi cokoladovymi figurkami :o)
Líbí se mi, jak se v tomto blogu s vypitými panáky mění váš styl psaní. Nikdy bych neřekl, že se člověku může motat klávesnice
ze jo... skyt... a to mi jeste navic nekdo vypil smajliky !!!!
Nádherné recepty. Jinak, když byste potřebovala pomocníka na vaření těch dobrot tak písněte.
Dekuji... urcite napisu, ale mam jednu podminku: nektere suroviny s sebou !