Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Dianová...čtrnáct dní jste zalezlá studem a neukazujete se tady (vůbec se nedivím a poprvé jsem vám něco schvaloval), proti zvyklostem jste nenapsala ani článek, ani se nezůčastňovala diskusí a nikdo se tomu nemohl divit. Jenom však máte pocit, že tady zůstal pan Kavka sám a objevili se vaši sluníčkoví obdivovatelé, pánové Petřík a Boháček, začala jste se zase cítit pevněji v kramflecích a hrdinně jste vykoukla z houští! Doporučuji vám tam zase pěkně rychle zalézt a opět veškeré dění pouze z toho houští pozorovat. Tak, jak jste to dělala oněch posledních čtrnáct dní. Každým vašim dalším výstupem zde jen dále svým věrným čtenářům berete iluze o svém charakteru a vám přece nejde o nic jiného, než o to, abyste zde byla považována za charakterní, moudrou, oblíbenou blogerku.

2 2
možnosti
Foto

Je mi líto, jestli jste na mě zbytečně čekal, to víte - dovolená...

1 3
možnosti
Foto

Silně mne zaráží, jak jste všichni chytří. Osobně jsem přesvědčená o tom, že o jejich vztazích nevíte nic. Zuzano, článek je kvalitní, ale možná by bylo rozumnější ho uschovat jen pro sebe. Sama víš nejlépe, jak jste to měli (máte) a ostatním do toho nic není. Je opravdu báječné, že lidé se Tě tady zastávají a z táty dělají to, co dělají (nemluvě o tom, co dělají z paní Ivany), ale pravdou je, že se Ti divím, že si toto dopustila. A když se zamyslíš, zjistíš, že velikou část viny neseš ty sama, je těžké to přiznat, ale je to základem..

Můj táta rozhodně není dokonalý, ale něco má za sebou a dle mého názoru je pro něj to nejlepší, když bude bez Zuzany. Dnes je tolik párů, kteří nežijí společně a zároveň jsou schopni vychovat děti, doba se mění..

A pane Kavko - Vás bych chtěla potkat osobně..

6 0
možnosti
MK

Drahá slečno, je hezké, že bráníte otce. Je Vám to ke cti. A budete se divit, souhlasím s Vámi. 

Co se týče dalšího. Nikdo si na Vašeho otce neudělal názor ze dne na den. To je delší proces, kdy on si tady hrál na milujícího otce a manžela. 

Ano, Váš otec není dokonalý a má něco za sebou a je normální opustit ženu, protože je tolik párů a doba se mění. 

Z dovolením zůstanu na svém a to slibu před Bohem, že svoji ženu budu následovat jak v dobrém, tak ve zlém. 

A co se týče Vaší věty, že byste mně chtěla potkat osobně.....tak já Vás ne. Nesnáším lidi jako jste vy a Váš otec

0 2
možnosti

v tom pripade nemel pan Kavka pravdu a opet psal do diskuse nesmysly..:-P

2 0
možnosti

..nejak to poskočilo, to je k tem krevnim skupinam..vice uz nemam co dodat..snad jen - hezky vecer :-)

1 0
možnosti
JV

J33o20ž76o 70V72a89š21e68k

11. 8. 2013 17:48

Váš příběh je ale dost jiný, paní Jitko.

Vztah se rozpadne vinou dvou lidí a někdy v tom prostě hraje roli i třetí osoba. Vždy jsou na vině oba dva, manžel i manželka. A může milenka něco ovlivnit? Jasně že může. A pokud milenka útočí a kope do té, která prohrála, je jasné, jak se věci mají.

2 0
možnosti
JG

Někdy milenka jen vyřeší problémy, které se táhnou roky, někdy je skutečně příčinou. Každopádně souhlasím, že by měly být milenky v kritice manželek opatrné, protože pod pokličku nevidí.

1 0
možnosti
DM

Po dnešku se, Zuzano, domnívám, že opuštění člověkem, která má cokoli společného s Ivanou, je pro Vás vysvobozením.

7 1
možnosti
JG

Někdy se nám vztah rozpadne jako domeček z karet a my potřebujeme nutně najít viníka a ve chvíli, kdy je v tom někdo třetí - je tak nějak přirozená snaha označit jím tuto osobu. Jenomže ono to tak úplně být nemusí a my prostě neumíme některé věci sami sobě přiznat, protože to bolí a snadno si spleteme následek s příčinou. Mám něco podobného za sebou http://gotterova.blog.idnes.cz/c/33184/Odlozena-manzelka.html#t2:-)

3 0
možnosti
Foto

J65a56n39a 44M92a25j75o68v26á

11. 8. 2013 15:55

Jitko, moc hezky jste napsala to, pro co pořád hledám slova...pro to, že někdy je všechno jinak... a podstatu je potřeba hledat nikoliv na nebi či na blogu, ale u sebe samotného...díky za vyjádření "i za mne". Nutno říct, že tohle většinou rozmotá až čas.

0 0
možnosti
Foto

J67a88n28a 26M17a14j46o33v74á

11. 8. 2013 13:45

Zklamání čas přetaví ve zkušenost - právě tím se učíme. Nebo bychom alespoň měli, máme tu možnost totiž.

1 0
možnosti

To je velmi ubohé, paní Strauss...Rv

6 4
možnosti
MK

A že něco nenapíšete na adresu paní Dianové. No jasně, chápu. Stejná krevní skupina neshodí stejnou krevní skupinu. Vlastně to je v pořádku, když nudící se panička rozbíjí rodinu

1 0
možnosti

..nesoudila bych na základě jednoho článku. Kdo z těch, co tu kritizují znají paní učitelku, pana Anderleho osobně?? Kdo z nich ví jak se to celé vlastně událo doopravdy?? Jen oni tři..proto si myslím, paní autorko, že byste si měla své trápení vyříkat se zmiňovanými osobami z očí do očí..každopádně Vám upřímně přeji více radosti ze života a co nejméně trápení :-)

6 4
možnosti
JV

J55o92ž18o 39V33a41š13e94k

10. 8. 2013 20:08

On to nebyl jen jeden článek, milá paní... Z očí do očí, to se lehce říká, hůř dělá. Druhá strana nemusí mít zájem o dialog. A nemyslíte, že se dá poznat hodně z osobnosti, když si ona osobnost vylívá srdíčko na blogu? Podle psaní, podle reakcí, podle různých indicií. Kdo zná učitelku osobně? Pár lidí zde ano, ale tak i tak, je jasné, co je ta uvědomělá učitelka zač.

6 0
možnosti
Foto

Sluší Ti to.R^

A všechno jednou přebolí, drž se:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1461x
Jěště jsem zde...