Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fronta (kdysi SSM), teď (postODS) je v přechodu, kampak se nám transformuje? Docela jsem rád, že odešel modrý Komrárek a snad zmizí v propadlišti dějin i šílený Steigerwald a Marjanovič, pak se uvidí. Spáčilka píše už 50 let pořád to samé, má čuch na filmy, ale ta její skepse už byla úmorná. Chuchma mě poněkud nudil, četl jsem jen výjimečně. Fronta může klidně klesat dál, Lidovky stojí taky za prd a konkurenci ty dva deníky tady nemají. Zoufalé.

1 0
možnosti
Foto

Bože, hluboko klesla jenom tištěná MF Dnes. Jednak je zpomalená oproti "tomu právě teď" na rozdíl od iDnesu, a potom si myslím, že všichni autoři níže zmiňovaní by klidně mohli pracovat i v internetovém Dnesu pod svým jménem, a tam by byli placeni třeba za čtenost nebo karmu. Tištěné noviny budou mít utrum, i když už někdy i dopředu ví, kdo dostane Slavíka...

0 0
možnosti

Pane Žurman,

já jsem zas x let čtenářem LN a mám podobné pocity... Vše je jinak, kolikrát mám přečteno (prolistováno), během chvíle... Myslím si, že internet a vůbec technika, posunula vše "jinam", jinak..., snad k dobru, přál bych si to, ale moc to nevypadá...

Krásný adventní čas!

MB

3 0
možnosti

Z98d66e90n82a 54K26o60č64í

1. 12. 2013 17:54

Já bych to tak tragicky neviděla. Ono se vlastně nic tak strašného nestalo. 

MF se už minimálně 5 let nedala vůbec číst. Na tom se mimo jiné podíleli i všichni v článku zmiňovaní redaktoři. Řekla bych dokonce, že novinářské řemeslo pokleslo ve všech denících ještě níže, než může alespoň průměrný čtenář akceptovat.    

Pokud autor nostalgicky vzpomíná na ty, kteří MF dotáhli až tak daleko, že ji nikdo nechtěl číst, tak si musíme přiznat, že tito redaktoři dělali svoji práci špatně.

Mám ale dojem, že Babiš udělal špatnou investici, která se mu finančně nikdy nevrátí. Naši novináři jsou vesměs takovým prodejným póvlem, na kterém se byznis stavět nedá. !!;-)

2 1
možnosti
Foto

O34t47a38k79a77r 14S53e61k24l

1. 12. 2013 15:53

Asi budeme plusmínus vrstevníci. Kupovával jsem MF už při svých gymnasiálních (pardon - SVVŠ) studiích. Za Kč 5.- jsem pořídil MF (0.50 Kčs , Startky 4.- Kčs a zápalky 0.20 Kčs). Znáte to ...maliny nezralé... Čítal jsem str. 8 - sport. Psával tam p. Pacina - psával dobře. I když - sepsul  avrátilovou či Lendla za emigraci. To už byla holt taková blbá doba.

K dnešku - redaktory , které autor blogu jmenuje, postrádám také. Navíc třeba i šéfredaktora Čásenského , nebo šéfkomentátora Komárka - o němž tedy opravdu nevím , co si myslet. Pan Steigerwald píše dál, Sabinu Slonkovou jsem také docela  uznával.

Zatím teda těch 50 haléřů (sic) za výtisk budu obětovat a uvidíme. Doposud to hrozné není a nějaký markantní posun doleva (snad ne) nevidím.

Takže : doufám, že si nebudu muset na stará kolena ( či na kolena pozdně středního věku) zvykat na nové periodikum.

Notabene - na jaké ? Nic nevidím!

0 0
možnosti

Lépe bych to nenapsala, máte u mě karmu jak hrom, díky

2 1
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2376x
Tajemník prezidenta

(bonsai clubu)

Seznam rubrik