Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

pá_ja

25. 3. 2011 17:53
Pressing, pane na to

musíte mít hráče, kteří jsou do toho po hlavě, uměj vybojovat a podržet balon a hlavně mají o co hrát. současná repre dosáhla maxima, co se týká klubové příslušnosti, výš se nikdo z nich nedostane. Mladí kluci nenastoupí, ať mi někdo řekne o co hraje Baroš, Rosický, Polák a další. Hrajou (nebo taky ne) ve svých klubech průměrně, bojovníci typu Poborský, Nedvěd, Koler v repre nejsou. A na neokoukaný se kašle, proboha co tam hlavně dělá ten Polák? V žádném zápase kvalifikace nepodal top výkon, spíš naopak.

0 0
možnosti
B

beachside

25. 3. 2011 14:45
konečně optimista.

já stále tvrdím,že jedeme vyhrát 1:0 a jsem považován za magora.Tak i na vás si vzpomenu po 21.00 hodině a držme palce.

0 0
možnosti
K

kostižer

25. 3. 2011 20:34
Re: konečně optimista.

Ty palce až po 22. hodině.  Ale o poločase remíza bude.

0 0
možnosti
PH

Firefanatic

25. 3. 2011 12:15
V lecčem nesouhlasím

Například za prodejem hráčů rozhodně nestojí touha po penězích pro klub - spíše bych tam viděl touhu po penězích bokem do vlastní kapsy, kterou manažer dostane, když za přijatelný peníz pošle dobrého hráče do toho a toho klubu.

Kdyby to totiž neudělal, tak v pohárové Evropě ty týmy získají násobně víc, než prodejem hráče. A přesně tam by se dostaly, kdyby všechny neprodávali.

akže je v tom buď blbost, nebo podplacenost, nebo snad možná dokonce záměrná snaha ublížit fotbalu, ale určitě ne bezohledný kalkul, protože ten jasně říká - dostanu se do Evropy, získám stamiliony.

Podívejte se např. na dnešní Slavii. Prakticky VŠICHNI hráči jsou V NOVÝCH KLUBECH HVĚZDY. Nemluvě o Necidovi. S takovým týmem by ta Evropa byla hodně reálná, ale co se udělalo? 2X ZA SEBOU, 1 z toho ZCELA SUVERÉNĚ 1. tým se ROZPRODAL, nakoupili se DRAZÍ NEKOPOVÉ a tým prakticky ZKRACHOVAL - přitom STAČILO NEDĚLAT NIC a stamiliony z Evropy by se hrnuly.

0 0
možnosti
JD

pedr64

25. 3. 2011 11:29
nemohu souhlasit

ne každý, kdo vstupuje do zápasu nebo závodu, tak vstupuje s touhou vyhrát. když já pojedu jizerskou 50, tak opravdu 100% vím, že ji nevyhraji, přesto se zúčastním s touhou o co nejlepší výsledek, ale na vítězství nebudu pomýšlet ani náhodou. A ve stejné pozici jsou dnes naši fotbalisté. Jistě, před několika málo lety by i do toho Španělska  jeli s reálnou možností na vítězství, ale dnes? Ano, může se sejít několik náhod: podcenění ze strany soupeře, jeden, dva goly z brejku, zahazování šancí soupeřem, excelentní výkon brankáře....ale při současné formě obou týmů by to byla menší pravděpodobnost, než že na vás spadne meteorit

0 0
možnosti
S

salaj

25. 3. 2011 13:19
Re: nemohu souhlasit

Pedr64,pokud  se jedete projet na Jizerské padesátce,nic proti,ale to nemá se sportovním zápalem,který je hybnou silou ve sportu nic společného,dokázat si něco nemusíte na závodech,ale stačí si projet někde těch svých 50 kiláčků a je to.Pletete si rekreační sport s tím závodním a profesionálním.

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2446x
Jsem obyčejný český chlap,kterého zajímá skoro všechno a chce se s tím s někým podělit.

Seznam rubrik