Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

fryč

17. 11. 2011 11:29
Taky

jsem nevěřícně poslouchal co na letišti předvedli. Tohle, že je repre ČR? Děkuji, takhle ne!

0 0
možnosti

majrek

17. 11. 2011 10:51
Chybí jim soudnost!

Taktéž, naprosto s vámi souhlasím. Nejsem fanatickým fanouškem, ale oslava po zápase...bylo mi smutno a stydím se za nynější fotbalovou jedenáctku, včetně jejich činovníků. Dodávam jen slova z písně Fotbal ostravského barda Jarka Nohavici ...na šachtu s nima!!! ...i když, na té šachtě by mohli zkazit morálku;-)

Miroslav Ševčík

0 0
možnosti
S

Shakaar

17. 11. 2011 10:46
taky souhlas

ačkoliv patřím k mladší generaci, hráči by se měli nějakým způsobem krotit na veřejnosti nebo v mediích. Vždyt to jsou v podstatě takoví diplomaté ČR...viděli jste u nich že po uzavření nějaké velmi výhodné smlouvy (což je v současnosti málo pravděpodobné) takovým způsobem oslavili návrat? asi ne...když přijeli hoši z Nagana, byli nalití, hodně a ta tisková konference v podání Ivana Hlinky to byla síla ale zasloužili si to...skutečně, odřeli to proto nej týmům hokejstů z světa? a tihle...škoda mluvit, mě už tak  nevadí že nějak počastovali  bývalou osobnost českého fotbalu ale jak to chovábí berou jako samozřejmost a že berou fandy jako samozřejmost...možná je tedy dobře že ani to naše selhání na Euru nakonec neuvidíme...

0 0
možnosti
AN

TondaN

17. 11. 2011 10:45
od té doby

co je hokej a fotbal komercí,se o to nezajímám,nicméně měli by hoši,i s vedením ,méně hlavičkovat!:-)

0 0
možnosti
N

nottingham

17. 11. 2011 10:35
Naprosty souhlas.

Naprosto s Vami souhlasim. Nasi meli velke stesti, ze se kvalifikovali. Jsem na jedne strane rad, na druhe jsem nastvan. Pan Bilek si uhaji svoji pozici a jsme tam, kde jsme byli. Hraci pouze ukazuji, ze jak meli medialni kampan pro fanousky, aby byli 12tym hracem, tak je chteji jen, aby hrace vynaseli do nebes. Jakmile se ozve kritika, uz jsou hracum u zadku. Doufam, ze tam budou a poradne je do nej nakopou. Snad se jim rozsviti v hlave. Ze fotbalisti jsou banda primitivu vime davno, ale aby nam to pokazde takhle ukazovali, to nemaji zapotrebi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2446x
Jsem obyčejný český chlap,kterého zajímá skoro všechno a chce se s tím s někým podělit.

Seznam rubrik