Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Neslyšící nemá v autě problém.

Pokud si slyšící mladík pustí autorádio na plný pecky, taky neslyší nic jiného :-) Takže to vyjde na stejno.

Já slyším špatně a mám vnitroušní sluchadlo. Ale vyhovuje mi pouze kvůli komunikaci s okolím. Pokud jsem v autě, tak ho vypínám, protože hluk auta nemám ráda. Přesto slyším motor, což mi pro řazení stačí.

Co se týká okolí vozu, to si samozřejmě sleduji zrcátky. Navigaci nepotřebuju, mapu mám v tabletu, ale to využiju jen vzácně, pokud jedu někam poprvé.

0 0
možnosti
PP

"A co si budeme nalhávat, ono by v některých situacích pomohlo, kdyby i řidiči zmíněných vozů občas dokázali předvídat a byli trochu ohleduplní. Ne vždy jde o život."

Děláte si legraci???

0 2
možnosti
ZB

Samozřejmě, že neslyšíci může řídit auto. Akorát někteří slyšící jsou nesoudní a ptají se nesmysly. Taky jsem se s tím potkala. Naši sousedi jsou neslyšící, rodiče neřídí, ale syn ano a když poprvé vyjel ze dvora s autem, tak bylo na vsi pozdvižení, že mu povolili řídit. Docela mě to naštvalo.

0 0
možnosti
JK

J48a66n 27K64o41t18t11a58s

16. 9. 2013 11:45

Žádný problém. Pověsím si cedulku s uchem na okno a dávám více pozor do zpětných zrcátek. V tom případě bud řidič s jistou vadou zraku nebo sluchu řidičem obezřetnějším a jízdou bezpečnějším, něž někteří vzteklí mlaďoši bez zkušeností, s plynovým pedálem stlačeným až u podlahy.:-)

0 0
možnosti

Určitě. Když může JUDr. Marek Benda být poslanec.......

1 0
možnosti
Foto

dcera s manželem jsou oba neslyšící a jezdí výborně. Neslyšící si svůj hendikep uvědomují a tomu přizpůsobují přístup k řízení vozidla.

To možná nám, slyšícím, občas chybí

6 0
možnosti