Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ottis300

31. 10. 2011 17:20
Řeči na pavlači!

Shledávám, že jsem se dostal mezi odborníky, kteří vědí vše. Od školství až po energetiku. Něco asi jako paní Dvořáková, kterou televize strká snad do všech diskuzí jako neomylnou vědkyni a sudí stran vysokého školství. Zdá se, že po jiných odbornících není vidu ba ani slechu. Jistě, nadsázka je právo spisovatele, nehrajeme si na odborné statě, ale pisatelka by však měla vědět při vzývání odborů, že ulice nic neřeší a rudé odbory ještě méně. Zapojte se, chcete-li změnit, volte někoho jiného, než koho tam máte. Ale obávám se, že i na ty jiné budete nadávat měrou stejnou. A asi se budu opakovat. když připomenu, že nemůžeme mít jiné politiky než které si volíme ze svého středu. Tedy z nás. Jsou snad z Marsu? Jen se rozhlédněte kolem sebe a uvidíte, že totéž co kritizujete tam nahoře se děje tady dole nebo uprostřed, možná, že se toho účastníte také sami. Vrcholná politika je zrcadlový odraz stavu politiky dole. Reptáním se možná uleví, ale nespraví nic.

0 0
možnosti
JM

jiricka2

31. 10. 2011 15:09
hahaha:!!!

Krásný nadhled hodný karmy!;-)R^

0 0
možnosti
RK

semelik

31. 10. 2011 12:03
ministr školství to všechno vidí optimisticky, ostatní

ministři zatím hulí pouze cigarety

0 0
možnosti
SN

kuča

31. 10. 2011 13:35
Re: ministr školství to všechno vidí optimisticky, ostatní

:-).....horšího už nemohli vybrat ! R^

0 0
možnosti
SN

kuča

31. 10. 2011 10:56
Sám nejsem blogerem......

:-).......a čekal jsem, kdo toto tema otevře. Díky Vám! Díval jsem se na to, od pohledu byla debata na blití, neboli, jak se u nás ve Slezsku říká na grcání! Opravdu otřesné! Kalousek o 12 mlrd. nestojí (možná, že je vtom i jeho podíl), Dobeš bude za 15O mega ročně přezkušovat děti od mateřské školy , (CERMAT v čele se Zeleným už je vysmátý), ani mi pak oběd nechutnal.

Dobeš před nedávnem přirovnal prof. Dvořákovou k soudkyni, která soudila v 5O. letech Horákovou, opravdu marast! Je vidět, že má eminentní zájem na tom aby škola běžela dál, studují tam prominenti.Lidi, které toto divadlo sledují, považují za stádo blbých ovcí! ......a vo tom to je....! Čeho ještě budeme svědky, než toto trapné divadlo skončí??? R^

1 0
možnosti
P

pěnice

31. 10. 2011 11:35
Re: Sám nejsem blogerem......

Budeme svědky jen toho, co sami připustíme. Když někdy čtu a většinou od mužů takové stesky jako že, co my můžeme, co se dá dělat a pod. pak říkám nic. V tom případě budeme jen psát. Podívejte se například ve Francii, tam vyjdou do ulic všichni.My si jen pokecáme. Však oni by si politici rozmysleli, kdyby se život na pár dnů zastavil. My jsme je dosadili, nás by měli poslouchat.

1 0
možnosti
P

pěnice

31. 10. 2011 10:35
No, musím ocenit

Vaši schopnost něco podobého při neděli poslouchat. Já když tu naši garnituru jen vidím , mám po jídle a to ani nemusí promluvit. Ne že bych nepotřebovala zhubnout, ale musím šetřit svoje zdraví, můj tlak by to nevydržel.

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Články budou hovořit za mě.

Seznam rubrik