Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Zieglere, Váš postoj k lživé ruské propagandě, kterou si Putin získával mnoho let potřebnou podporu občanů Ruska pro uskutečňování svých záměrů, je jasný. Význam jeho propagandistů je stejný, jako byl význam válečného zločince Goebbelse pro Hitlera. Toho významu si byli dobře vědomi ti, se pokusili odstranit Dugina, aby oslabili ten kanál lží, dehonestujících demagogií, nařčení, pomluv, urážek, šílených hypotéz atd. atp.

Dalo by se říci, že se rozhodli k atentátu proto, že neměli to tlačítko, které mají k dispozici blogeři. Tato diskuse by mohla být smysluplnější , kratší, slušnější a civilizovanější, kdybyste nehostil trolly. Vy přece nemusíte nikomu poskytovat prostor pro verbální masturbaci. Pro urážky kolegů. A už vůbec ne, když jsou už z principu v rozporu s pravidly (zcela mimo téma). To, co napsal p. Vitiska paní Jandové je přece hrubozrnná zhovadilost. A ta nejapnost, kterou napsal p. Zavadil panu Červenkovi , je rovněž mimo téma . Nemusíte sloužit ani švábům, ani sprosťákům.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

RM

Jednu věc opravdu nechápu, jak zdejší blogeři, jejichž články jsem před léty opravdu rád četl, se mohli dostat během mediální půlroční masáže na takové morální dno.

3 1
možnosti
PV

Za podporu extremismu a podporu terorismu je palka 5 - 15 let.To splnujes a je na tebe podano trestni oznameni.Je ovsem velice vesele ze prave zid ma takove nazory.

1 5
možnosti
MS

To je dobře, klidně mě tam připište jako dalšího podporovatele. Jsem zvědavý jak státní zástupce aplikuje český trestní řád na území Ruska.

6 0
možnosti

Všechno přemáhá láska? Jak vidno z videa, na které jsem níže odkázal, u některých lidí je to například láska k Putinovi. Z toho je vidět, jaké je to klišé.:-)

2 0
možnosti
PK

"Byla to krásná pravoslavná dívka, vlastenka, vojenská zpravodajka, expertka na centrální kanály a filozofka. Její projevy a reportáže byly vždy hluboké, uzemněné a zdrženlivé. Nikdy nevyzývala k násilí a válce. Na začátku své cesty byla vycházející hvězdou. Nepřátelé Ruska ji podlé, tajně zabili ..."

No, nevím. Ten ruský režim se tomu Hitlerovskému podobá ve všech aspektech čím dál více. To už je jak z pera dr. Goebelse. Jen arijská je nahrazeno pravoslavnou.

Krásné, jak autor oslavné ódy jejího krátkého života nezapomene zdůraznit, jak "Daria vstoupila do kruhu vůdců ruského hnutí, na základě svých vlastních zásluh a talentu. A to je pánský klub, jehož členem se stala Daria. Ne proto, že je dcera Alexandra Dugina, i když rodinné tradice, vzdělání a výchova jsou velmi důležité. Chytrá, krásná a krásná nejen navenek, ale i vnitřním světlem, které z ní vyzařovalo. Takto o ní jako o člověku píší její spolubojovníci. Ztratili jsme sestru."

To už je fakt moc. Člověk se musí zamyslet, co za zjevy jsou v tom divném diktátorstánu u moci. :-(

12 0
možnosti
Foto

Putin je druhý Hitler a ani se to nesnaží nějak zastírat. Všichni demokratičtí politici by ho měli naprosto ignorovat a ne se s ním vybavovat, jako francouzský prezident, který asi zapomněl, jak dopadla Francie s Hitlerem. Izolovat všechny ruské vládní představitele a nikam je nepustit. Žádná víza, žádné zasedání OSN, žádné G20, nic.

10 0
možnosti
PK

Také to cítíte? Svět je dnes zase o jednu satanovu konkubínu, hezčím místem k žití.

Vám samozřejmě opět karma za příspěvek, s kterým souhlasím.

7 1
možnosti
Foto

Vzpomněl jsem si na Gabčíka a Kubiše...

4 0
možnosti
Foto

Zabití Duginové může mít i jeden pozitivní dopad. Všichni ti ruští "hrdinové" z řad politiků i novinářů, kteří veřejně vykřikují směrem k Ukrajině "všechny bychom je měli pozabíjet", teď možná trochu znejistí. Budu mít strach z toho, že by třeba i přímo v Moskvě nebo Petrohradu mohli skončit podobně jako Duginová, a proto svoji rétoriku zmírní.

9 0
možnosti
MB

Jmenovala se Darja Platonova, ale i v russáckých novinách jí někdy píšou Dugina. Měla to být "velká filozofka", takže toho Platona si asi jenom přivlastnila jako přezdívku.

https://tsargrad.tv/experts/rossija-poterjala-velikuju-doch-pogibla-darja-platonova-dugina-ot-ruk-terroristov_609194

Hoďte si to do překladače a dozvíte se, jak velká ztráta to je pro Rusko...

0 0
možnosti
PK

Fuj.

Až jsem se té propagandy lekl. Jímá mě hrůza, že podobně laděné články oslavující idioty jako ty nejlepší, nejinteligentnější lidi světa, jsme tady před Sametovou revolucí měli také.

4 0
možnosti