Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J58a48n 59R23á31ž

13. 10. 2020 13:24

S konstatováním v textu nadpisu článku nelze jinak, než souhlasit.

Je smutné vidět kdysi i politickými odpůrci respektovaného politika, jak nenachází odvahu udělat rozhodnutí hodné státníka - abdikovat, čili vzdát se funkce, kterou už ani fyzicky, ani psychicky nezvládá a odejít ze ctí do ústraní.

3 1
možnosti
Foto

A nemohli by jít senátoři příkladem? Jako že by vždy prohlásili: Chceme panu prezidentovi naznačit, že by měl rezignovat.

0 1
možnosti
Foto

Doufám, že slavnostní předávání státních vyznamenání 28.října v Jagelonském sále na Hradě bude letos zrušeno. Vždyť zrušeny jsou všechny ostatní akce a kdyby toto proběhlo, bylo by to "já jsem prezident, já mohu úplně všechno". A tam by se na jednom místě měli potkat a mohli nakazit čelní představitelé celé země. Navíc s ohledem na aktuální zdravotní stav prezidenta, by tato slavnost v dosavadní podobě vypadala spíše jako bizarní divadlo.

Pokud by to letos proběhlo jen jako televizní přenos bez přítomnosti hostů i vyznamenaných, bylo by to lepší. Pan prezident by přednesl svůj projev, přečetla by se jména vyznamenaných - a pan prezident by u toho všeho mohl zůstat sedět. Způsob doručení medailí by se už nějak dořešil.

4 0
možnosti
JP

Proč lžeš? Včerejší násilí na Staromáku bylo také zrušeno? Sice bylo, ale za jak dlouho?

0 0
možnosti
MV

Už před pěti lety jsem napsal, že se za prezidenta stydím. A trvá to stále. A po posledních "moudrech" už mi ho ani není líto. Zeman je zlej člověk.

10 0
možnosti
DR

"...také telecí rady Miloše Zemana podnikatelům, že prý ti neschopní by měli zkrachovat."

Možná má na mysli ty "podnikatele", kterých já taky ve svém okolí pár znám a tj. takové kteří všechno co vydělají ihned rozházejí za různé dovolené třikrát za rok na Seychely nebo Kanáry, aby se mohli pochlubit svému okolí kdeže všude byli a jací jsou in, ale v případě problémů jsou pak namydlení, poněvadž nemají absolutně žádnou finanční rezervu. A u takových je ten krach naprosto v pořádku.

Jinak díky za námět k četbě o Zemanovi, nicméně už jen ten název tohoto veledíla svědčí o inteligentnosti samotného autora.

3 4
možnosti
PB

P84e56t34r 16B16u32r43i61a46n

13. 10. 2020 7:36

Jasný souhlas. Být klaunem není ostuda, pokud to děláš záměrně pro pobavení ostatních a děláš to dobře. Ovšem pokud to vydáváš za vážnost, potom...

3 0
možnosti
Foto

... možná jsem hrubián a necita, ale u mně už tenhle hradní "vozembouch" nevzbuzuje ani lítost;-D ... jinak karma;-)R^

15 0
možnosti
AM

Nemá smysl oponovat pitomému blog.

1 14
možnosti
PB

P63e96t16r 60B19u70r59i59a20n

13. 10. 2020 7:37

Tak proč se unavuješ tím, abys nám to vůbec sděloval?

6 0
možnosti
ČP

Intelektuálně je na tom pořád lépe než Vy, pisálku. Koukám, Flaška se tu objevil. Ovšem pozor, kde je Vodvářka?

1 15
možnosti
LV

Dobrý večer, pane Poštolko! Už máte vypranou roušku?

9 0
možnosti

R^

Budeme to muset s ním vydržet! Hlavně aby naši zemi za tu dobu nezaprodal. Mám obavu, že k našemu zaprodání si docela rychle nakročil! Rozvrací Česko ohavným způsobem!

:-)

11 1
možnosti
LV

Ačkoliv si myslím, že se mýlíte v tom, že Zeman neví, co to je nést kůži na trh - je to politik, dotáhl to na prezidenta, ČSSD vytáhl z popela bezvýznamnosti až k volebnímu triumfu, to mu nelze upřít - přesto s Vámi plně souhlasím. Je to mstivá zlolajná nepřející a mstivá troska, které dělá dobře ubližovat. Všem, včetně těch, kteří ho volili. Moc dobře ví, že už zvolen být nemůže, dokonce už nemůže být za nic popotahován, protože má doživotní imunitu, a tak může konat čiré zlo. Tak ho koná...

21 1
možnosti
LV

mstivá tam mám dvakrát, není to úmysl, jen momentální rozpoložení :-)

2 0
možnosti