Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M31i98l65a47n 27K88e79s13l

18. 5. 2016 22:03

Za špatné potraviny mohou především nízké platy a nízké důchody.Myslíte,že řetězce by nemlely radši sekanou ze svíčkové a panenek než z různých flaks a odřezků.To,co je dražší je i pro ně výhodnější.Bohužel pro většinu z nás je cena rozhodující.Myslíte,že hůlková komanda klapají přes celé štatly do Lídlů a Kauflandů z důvodu lásky k pohybu?A kvalita potravin za komoušů a nyní.Takové nekvalitní párky jako se vyrábějí dnes jste nesehnal ani protekčně v podpultovce.Se štanglí Vysočiny(hned po převratu)v ruksaku jste procestoval celou Itálii a nejedl jste ji plesnivou.Jedli jsme jen kvalitní maso z prasat u nás vypěstovaných za ceny dostupné i penzistům.Byly i problémy.Říkalo se,že mladým holkám(bohužel ne těm starším)rostou prsa, prý z kuřecího masa,ve kterém se objevila antibiotika nebo co.Ty se přidávaly do krmiva,aby kuřata nebyla nemocná.Později se to kontrolovalo stejně jako dusičnany v zelenině.Teď máme květáky málem jako zeměkoule a bez dusičnanů?Podle mne byla dříve kvalita potravin lepší.

5 1
možnosti