Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

No tak naše ulice a další v naší vesnici, ale ještě ne všechny, se dočkaly až po dvaceti letech. A silnice třeba kolem Prahy, úplná katastrofa, nemůžou se tam vyhnout dvě dodávky. Bohužel, už to ani není otázka peněz, nemá to kdo udělat a tak se flikuje a flikuje. Rusko nehájím, v podstatě mě nezajímá, ale poměry u nás mě rozčilují. A jen tak mimochodem by mě zajímalo, jak to Fiala s Bartošem chtějí zařídit. A neargumentujte mi prosím Babišem, ten byl jen jedním z mnoha, a přeci jen mu snahu nelze upřít, ale výsledek nic moc.

0 0
možnosti
JZ

U nás na jihu Čech máme silnice v dobrém stavu. Je třeba to řešit přes kraj.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

DR

Hrobařka Evropy jim asi sotva pomůže, ale vy pane autore doufám že už jste založil sbírku. ;-D

2 4
možnosti
JZ

Tak to v Rusku už je těžké zoufalství, když žebrání u "hrobařky Evropy" o asfalt.;-D

1 1
možnosti
Foto

Ani v Česku nejsou silnice v ideálním stavu, viz

"Středočeské okresky už nepřipomínají silnice ani s hodně velkou dávkou tolerance. Jsou místa, kde si jen vybíráte menší výmol, na kterém autu ublížíte míň"

Zdroj: https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/rolls-silnice-cesko-defekt.A210609_134821_automoto_fdv

2 0
možnosti
JZ

My nežebráme v Německu. :-)

3 2
možnosti
LJ

Pamatuji vyprávění mého dědečka a jeho vrstevníků, kteří bojovali za 1.SV na ruské frontě nebo byli v Rusku v zajetí. Většinou je přiděli na práci na nějaký statek na vesnici a nikdo je nehlídal. Jeden vyprávěl, jak se v místním potoce zvedla voda a odnesla dřevěný mostek. Lidé se brodili přes potok, Marně jim ten český zajatec říkal: "Vezmem pilu a sekery, uděláme nový mostek!" Mávli nad tím rukou a dál se brodili přes potok.

Byl jsem na Sibiři, viděl jsem vesnice. Velmi málo domků bylu upravených, většina byla ve špatném stavu. Kdyby ten muž po příchodu z práce nepil vodku, ale přiložil ruku k dílu, do roka by měl domek jako klícku.

Bohužel toto platí pro celou splečnost.

6 3
možnosti
AN

A84l46e42š 77N19o87v52á95k

11. 6. 2021 17:13

My se počítáme mezi vítěze nebo poražené? Silnice se u nás asfaltují za peníze německých daňových poplatníků...

2 7
možnosti
PB

P59e71t90r 75B67u88r84i31a36n

11. 6. 2021 23:54

My se počítáme mezi vítěze a ne, neasfaltují za peníze německých občanů.

3 1
možnosti
Foto

Tak mi napadá, co bude dál. Pokud se jim takto podaří donutit úřady k nějaké aktivitě, tak to bude jako otevření Pandořiny skříňky. Každá další vesnička z těch cca 10.000 pak pochopí, že jejich jedinou šancí bude psát do Německa.

Takže to možná soudruzi vyřeší po socialistickém způsobu - slíbí, že se určitě tím budou zabývat a že to dají do plánu, momentálně to ale nejde, tak musí občané ještě nějakou (neurčitou) dobu vydržet. No a ono to nějak vyšumí...:-)

3 0
možnosti
JM

J57a87n 46M77a56r71e91k

11. 6. 2021 15:39

Absolutně nefandím Rusákům, před nimi jsem i odešel z Česka, ale když vidím to video a na něm ty dobře živené t'otky, jak tri butylky vodky, tak se tam špatně nemají.

0 0
možnosti
JZ

Ta vesnice není gulag, takže lidé tam haldy neumírají, ovšem veřejný sektor jaksi nefunguje.

1 0
možnosti

R^R^R^

Nejhorší je, že podle komunistické ideologie a podle zkušenosti se Sovětským svazem agresivní ruská imperiální země jim může pomoci, až ožebračí okolní země, jako tomu bylo za Sovětského svazu!

:-)

6 1
možnosti
PV

Když vezmu princip dotací EU, kde většinu ze všech požadavků nakonec zaplatí Němci ... pravda, oni si to z ostatních zase vyberou přes "volný trh" ... tak jsme na tom v postatě jako ti Rusové, také žádame poražené o příspěvky na postavení silnic. Jediný rozdíl je tedy asi v tom, že my tu válku nevyhráli, ale byli jen osvobozeni. Nicméně, buďme rádi, pořád se máme daleko lépe, než ti Rusové.

2 4
možnosti