Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Povrchní a vychloubačné.

0 0
možnosti
JV

Podle mne má ten "příval rudé přízně" pouze jediný důvod. Trump se positivně vyjádřil o Rusku - to je vše, nic komplikovanějšího bych v tom nehledal. Potíž je v tom, že je to skutečně neřízená střela a nelze předvídat, co udělá. Asi je jen otázkou času, než ti co ještě nedávno hýkali "jeď Doníku jeď", zůstanou jen nevěřícně a s otevřenou hubou zírat. On není žádný lidumil a pokud (až) pochopí, že s ním Rusové hrají levou, mohlo by to být ještě velice nepříjemné. Pro všechny.

Pravdou ale je, že Hillary Clinton byla také strašná volba.... jak jsem někde četl, bylo to jako rozhodovat se, jestli se střelit do levé nebo do pravé nohy.

Nu, nezbývá než doufat, že Američané měli při volbě šťastnou ruku, to ale ukáže až čas.

2 1
možnosti
Foto

Skvělý článek.

A také si myslím, že ty, co slaví jeho triumf z řad zemanovců, putinovců a podobných, čeká brzo rozčarování...

3 0
možnosti
PS

Trump bude pro putina konečně silným a rozhodným protihráčem, takže se určitě vyrovnají síly . Důležité je, jakými lidmi se Trump obklopí, ale předpokládám, že jako vrcholný manažer si vybere dobře. A především ukončí šílené praktiky levicových demokratů Obamy a Hillary , kteří tak rádi zabředávali do anarchisticky neomarxistického tónu vládnutí.

0 0
možnosti
OK

O62t34a 19K75i22n75c

9. 11. 2016 23:12

Mluvíte mi z duše. Konečně čtu ve zdejších blocích něco rozumného, všude jinde čtu jen hysterické výlevy jeho odpůrců nebo obdivovatelů. Máte karmu.

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že Trump je tak oslavován, protože si do něj všichni promítají své tajné tužby. Tudíž může nastat pořádné zklamání, až se ukáže, že je pořád jen člověk a ne spasitel.

Jinak podotýkám, že americké zdravotnictví je možná nejnákladnější na světě, takže díky bohu za ten náš "socialismus"...

2 0
možnosti
JR

J25a72r26a 24R89a88n57k

9. 11. 2016 22:58

Predevsim si nemuze vyskakovat a vyrvavat vulagarne jako cely rok a republikani uz mu kridla pristrihnou:

http://www.thedailybeast.com/articles/2016/11/09/how-the-daily-beast-will-stand-up-to-president-donald-trump.html

0 1
možnosti
BM

Plný souhlas a dovoluji si sdílet

1 0
možnosti
TP

T82o57m23á96š 17P67í40c84l

9. 11. 2016 20:40

I já si myslím, že to, co píšete, je budoucímu dění blíže než ta napjatá očekávání. Přesto věřím, že ten odpor estabilishmentu měl svůj důvod a že v tomto směru k nějakém pozitivním změnám dojde.

1 0
možnosti
JL

Pane Zieglere, Ja bych byti vami, tento clanek vydal jeste jednou. Jen bych zmenil jmeno zeme (Rusko) za jmeno nasi CR. Zde, to co se udalo v USA vcera, se v CR nemuze stat.

1 0
možnosti