Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Ziegler, buďte konkrétní a poukažte na to zlo. Kolikpak evropanů, bezdůvodně, zavraždili čeští zbabělci? Dodejte i počet obětí muslimů v Evropě a to už vůbec nechci abyste uvedl počet obětí na celé Zemi. Snad jen Heidricha, ale to rozhodně zbabělci nebyli. Takže si v hlavě udělejte trošku pořádek. Naprosto otevřeně přiznávám, že články s takovým názvem vůbec nečtu.

32 10
možnosti
LV

Ziegler, buďte konkrétní a poukažte na to zlo. Kolikpak evropanů, bezdůvodně, zavraždil ten černoch z tramvaje a kolik ty děti ne fotce? Dodejte i počet obětí těchto osob v Evropě a to už vůbec nechci abyste uvedl počet obětí na celé Zemi.

16 3
možnosti
LV

Ne Ziegler, Hlubek, omlouvám se

1 1
možnosti
PV

P91a87v98e57l 38V77é89b44r

17. 11. 2017 21:28

Hmm, hrdinní obránci Stalingradu (a že to byli nějací hrdinové!) se také nepídili po tom, kolik jejich spoluobčanů ten který německý voják zabil, neřkuli zavraždil. Prostě platilo: Jsi Němec, do pekla s tebou!

1 0
možnosti
JH

Tady se mluví o zbabělcích a Vy to hned překroutíte na černochy. Ziegler obvinil, tak ať alespoň přibližně vyjádří, kolikpak toho špatného spáchali ti zbabělci. Něco jako v tom pražském parku? Nejsem z Prahy, tak si jeho název přesně nepamatuji.

6 0
možnosti