Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není ten Okamura nacionální nacista?

1 0
možnosti
PP

P52a73v19e66l 10P27o57n59e46c

15. 6. 2023 10:42

> Vlastenci se od flastenců liší ...

Věřím, že obě skupiny mají svoji vlast vlast "opravdu" rády a oběma vadí "zlo". Liší se pouze jejich představy, jak svoji přízeň projevit. Obávám se, že pro rozlišení bude třeba hledat jiný klíč.

1 1
možnosti

Flastencům vůbec nejde o vlast, ale pouze o to, aby dostali hodně hlasů a za to hodně peněz, že?

3 0
možnosti
Foto

Mne by teda v životě nenapadlo soudit celou stranu podle toho, co udělá nějaký příznivec. Když se občas objeví u jiných stran nějaká šílenost, tak je to omlouváno, že je to názor jednotlivce a strana za tím nestojí...a Balda nebyl ani člen SPD. Jinak kdo je proti EU nebo se mu nelíbí její nápady, tak není automaticky proruský. Některá média pořád tyto lži a dezinformace šíří, ale není to tak.

5 5
možnosti
LH

To víte, na základě nečlena Baldy Ziegler odsoudí SPD, ale jakmile někdo hodnotí Piráty na základě vrcholných členů typu Michailidu nebo Profanta, to je najednou řev. Natož Novotný a ODS.

3 4
možnosti
LH

Odsouzení celé skupiny obyvatel na základě jednoho. Co mi to jen připomíná.

7 1
možnosti
JZ

Tak se dívám co prokremelská úderka? Tak zatím dobrý, nějak nám kluci a holky v poslední době ochabují. Asi nedocházejí noty z Moskvy.

7 9
možnosti
DR

Možná to bude tím, že ten Váš kolovrátek dnes už nikoho nedojme.

14 6
možnosti
PD

P19e51t68r 40D18r76a38p69a37l

14. 6. 2023 16:46

Teda, považovat čin pomateného důchodce za terorismus, to chce velkou dávku kreativity. To vám potom v tom výčtu chybí ti anarchisti...a vlastně, to organizovala policie pomocí nastrčených provokateru a u soudu to dostali pěkně sezrat

7 10
možnosti
JZ

Pokus o vykolejení vlaku je vždy teroristickým činem.

6 2
možnosti
JN

J87o80s36e78f 18N40i50k24l

14. 6. 2023 14:58

Pane autore, jste publicista (jak o sobě píšete), proč podněcujete mezi skupinami obyvatel ( mezi vlastenci a flastenci, Čechy a čecháčky, či mezi příznivci některých politických stran) nenávist?

"...avšak vadí mně pokrytectví okamurovců, rajchlovců, a jim podobných, kteří se ohánějí vlastenectvím a národními zájmy kde můžou, a přitom by z nás chtěli mít ruskou kolonii."

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=802935

Jaké máte pro svá tvrzení důkazy?

14 15
možnosti
JZ

Potrefená husa zakejhala. Mám své zdroje věrohodných informací, kterým nemám důvod nevěřit.

9 15
možnosti
Foto

Pro Dalibora Procházku. Tento blog je o našich flastencích, SPD a a Rusku. Pokud se domníváte, že téma USA a Irák je nějak zajímavé, tak o tom nediskutujte tady, ale napište o tom blog. Nebo to neumíte?

13 11
možnosti
JN

J36o17s54e82f 26N33i40k42l

14. 6. 2023 14:24

Není se čemu divit, když tehdy byl jedinou ostrahou šesti skladů s různorodou municí mizerný a opravovaný plot a jakýsi blíže neurčený kamerový systém. Větší muniční sklady měly dříve živou ozbrojenou ostrahu. A po prvním zničeném skladu pak ještě "repete".

Podezřelé je toto: Den před výbuchem prvního skladu dne 15. října dostali brigádníci pracující ve skladu nečekaně volno a do skladu se vypravil samotný majitel Imexu Petr Bernatík. Nezvyklé chování majitele firmy zaujalo při vyšetřování kauzy i policisty. Asi náhoda!

10 10
možnosti
Foto

Citát z blogu:

Rusáci u nás provedli teroristický útok a zavraždili přitom dva lidi. Najdou se však tací, kteří tento zločin omlouvají, bagatelizují a dokonce rovnou hájí vrahy a teroristy. Pro takové mám označení špína, odpad, spodina, kolaboranti. Oni škodí ve prospěch Kremlu vlastní zemi a takovými lze jenom pohrdat. To nejsou žádní vlastenci, ale vlastizrádci.

12 13
možnosti
DP

Autore, ne že nejsou pochybnosti, ale vy nemáte pochybnosti. Formulujte přesněji. Akce Babišovy vlády (kterého na bilbordech trojkoalice malovali jako Putinova spojence), zpráva tajných služeb a rozhovor s poslancem, který ji četl, vás přesvědčily.

Jsou zde ovšem jiné zprávy tajných služeb, kterí vedly k napadení Iráku a ukázaly se jako chybné (nepíši lživé). Kdybychom použili podobnou logiku - přece by USA a Aliance ochotných nezahájily (nehodící škrtněte) - invazi, agresi, mírovou operaci..., kdyby k tomu neměly dobré důvody. Proto si například já vyhrazuji právo na zrnéčko pochybnosti (čímž netvrdím, že za tím Rusové nejsou).

13 9
možnosti
DR

"Autore, ne že nejsou pochybnosti, ale vy nemáte pochybnosti."

Ano, to je řečeno naprosto přesně. Navíc asi už nejsou nějaké aktuálnější nápady na blog, když musí autor vytahovat ze skříně tyhle staré kostlivce.

12 14
možnosti