Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Pokud jsou zákony špatné, je to špatné. Ovšem jejich porušování je také špatné. Neúcta k právu je typická pro levičáky a komunisty všeho druhu. Ti, co vědomě porušují zákony, jsou reliktem socialismu a patří na Východ.. Řešit nedokonalé zákony jejich porušováním je chucpe.

0 1
možnosti
Foto

Podle zákonných lhůt by měl stavebník získat stavební povolení zhruba za 3 měsíce. Trvá to ale víc, jak půl roku.

Pokud stát nedodržuje vlastní předpisy a zákonné lhůty, nemůže pak šikanovat stavebníky.

Ale podle Zieglera je tento stát levicový a komunistický, když nemá účtu k vlastním předpisům a zákonům.

1 1
možnosti
JZ

Bohužel, české stavební úřady jsou velmi nedůsledné v potírání černých staveb. Proto si u nás mnozí stavaři dovolí to, co by si v Rakousku nebo Německo nedovolili ani náhodou.

2 1
možnosti
JZ

Šejno, co je konkrétně na tomto nepravdivého. Černé stavby jsou tedy podle Vás v pořádku.

1 1
možnosti

Dík za informace!

Od komunistické éry se u nás ukotvil ruský systém korupce, který nezná mezí. Dosud jsme zde měly vlády, které z toho žily politickým byznysem. Doufám, že až demokratická vláda obnoví ekonomickou prosperitu, že se postaví i proti této ruské korupci!

2 1
možnosti
JZ

Šejna svými mínusy jenom dokazuje, že korupce je pro něj normální. Jako pro rusáky.

3 2
možnosti
Foto

Uvádím zde na pravou míru Zieglerovy polopravdy a dezinformace.

Ta udajná ruská vesnice v obci Háje u Karlových Varů čítá 4 stavby (slovy ČTYŘI). Jedna má č.p.39, jedna má č.ev.7 a dvě stavby jsou bez čísla, z toho jedna stavba kůlna a druhá je dřevěný kostelík.

Nemovitosti nevlastní Rus Štěpanov, ale Ruska Alla Smirnova.

"Ruská vesnice" o počtu 4 staveb je vzdálená 400 metrů od vesnice Háje, takže místním usedlíkům vůbec nevadí. Není totiž z Hájů vůbec vidět.

Pokud mají dvě hlavní stavby té "ruské vesnice" číslo popisné a evidenční, pak jsou zkolaudovány. Bez evidenčního čísla je ale ten dřevěný kostelík, takže snad jen ten kostelík by mohli uředníci nechat zbourat, což by konzervativního křesťana Zieglera určitě hodně potěšilo

2 4
možnosti
JZ

Uvádím na prvou míru Šejnovy lži a výmysly.

Takzvaná vesnička ruských srubů postavená podnikatelem Nikolajem Stěpanovem na Karlovarsku, se bourat nebude. Karlovarský magistrát totiž vydal majiteli nové, dodatečné stavební povolení na úpravu staveb. Proti domkům v chráněné krajinné oblasti protestovali hlavně ochránci přírody. Místní opozice teď mluví o korupci.

Podnikatel Nikolaj Stěpanov před sedmi lety si v chráněné krajinné oblasti bez povolení postavil takřka nedobytnou osadu.

A situace dnes? Nic se bourat nebude, ba naopak. U domů vládne čilý stavební ruch.

Opozice viní karlovarský stavební úřad z nekompetentnosti.

Za kauzu je zodpovědná hlavně exšéfka stavebního úřadu Ivana Doubová. Ta se proslavila tím, že v úřadě téměř pohádkově zbohatla na prodeji svých pozemků. Nedávno dokonce ještě povýšila. O kauze nikdy moc mluvit nechtěla.

Magistrát podal majiteli srubů vstřícnou ruku a dal mu čas do konce ruku, aby je přestavěl.

1 1
možnosti
Foto

Vymáhateľnosť práva je u Vás o niečo lepšia ako u nás na Sk, keď si len porovnáte Váš správny poriadok a náš je to rozdiel. Takisto v zákonoch máte nielen a, ako my ale aj b. Len to ľudia musia dotiahnuť do konca, čo je samozrejme i u vás náročné.

2 0
možnosti
Foto

Nesvalujte to na strejdu, tetu od Hradce Králové nebo ekoaktivisty. To stačí, když se ve sněmovně sejdou jiné tety a strejdové a schválí zákon. Ale to by se nesměl řešit jen konkrétní Babiš, ale celý systém. Když mě vychytají ekoprávníci, nebudu plakat do médií a znovu ve sněmovně opravím chybičku a tak pořád dokola, až to bude neprůstřelné. Moci páni jsou u moci a od svých korýtek brečí a s vědomím, že tu za rok dva nebudou sedět raději nic neřeší, aby to těm nástupcům moc nejlehčili.

1 6
možnosti
JZ

A proč už to dávno neschválili Babiš a jeho tety a strejdové? Času na to měli osm let.

6 3
možnosti
Foto

Možná by autor měl přestat manipulovat s fakty.

Ten Rusák stavěl na pozemcích, které jsou dle územního plánu pozemky stavební. Měl i stavební povolení, ale pouze na domy bez podsklepení. On ale v rozporu se stavebním povolením vybudoval i sklepy.

Proto nedostal kolaudaci, musel nejprve požádat o změnu stavebního povolení a následně pak byly jeho stavby zkolaudovány.

Takto to dělá i mnoho českých stavitelů, jenže to nejsou Rusové, takže autora nezajímají.

4 4
možnosti
JZ

Možná by se Šejna měl opakovaně přestat zastávat rusáků. Rusák evidentně porušil stavební povolení. To, že to dělají i jiní nepopírám. Ta stavba ovšem neměla ve Slavkovském lese co dělat, a sami čtenáři to potvrdili.

4 4
možnosti
Foto

Nesnáším český alibismus. Zbytek je o českých politicích a voličích, bohužel. V tomhle směru prostě banánová republika jsme. Karma, Jene

10 1
možnosti
JZ

Děkuji Jaroslave.

3 2
možnosti