Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ V Rusku je dnes všechno možné. Buď to z ní opravdu vymlátili, nebo to byla najmutá herečka. Nebo se Vladlen Tatarský někomu znelíbil. I kdyby ho přeci jen odpravili Ukrajinci, tak to byl jako vojenský bloger země, která Ukrajinu přepadla, legitimní cíl.

Vašek

2 0
možnosti

R^

Díky! Už z odvysílaného výslechu bylo zjevné, že jde o inteligentní ženu, která je v tom nevinně!

:-)

1 0
možnosti
JN

J18o54s88e92f 56N44i11k42l

4. 4. 2023 22:16

Nevymlátili. Všechno si vymysleli, je to jednodušší a bez práce.

1 1
možnosti
JZ

I to je možné. :-)

1 0
možnosti
LU

Mne skôr pripadá ako agentka FSB, nečudoval by som sa ak by opustila väzenie štýlom "pilotky" Savčenkovej, ktorá pri hladovke v ruskom väzení nabrala na váhe min 15kg.

0 0
možnosti
Foto

Pokud se chcete seznámit, jak to v Rusku chodí vřele doporučují si přečíst knihu " Zmrazeno případ Magnitského " napsal ji Bill Browder britský finančník a investor původem z USA. Já ji přečetl jedním dechem. Díky Bill Browderovi přijalo 34 zemí a mezi nimi i naše země Zákon Magnitského. Týká se zákona, který umožnil vládám zasáhout proti zkorumpovaným činitelům kdekoliv na světě. Než zákon byl prozasen několik osob v Rusku zemřelo, bylo otráveno. Zákon se týká zejména Ruska a než začala válka na Ukrajině bylo v USA a v Evropě zmraženy vklady v hodnotě bilionů dolarů, které Rusko v Evropských bank pralo. Přečtěte si ji.

4 1
možnosti
JZ

Petřík sice mínusovat může, ale pravdu tím nezmění. :-)

3 0
možnosti
RJ

V tomhle případě je jasné jen jedno, došlo k činu. Vše ostatní je jen mlha a spekulace. Každá strana to prodá jak se jí hodí.

6 0
možnosti
JZ

Ten komu jsou známé ruské vyšetřovací metody, si myslí svoje.

1 1
možnosti
Foto

Mám jistou pochybnost, jde-li o skutečnou "pachatelku". Aby se předvedla perfektní práce orgánů, za rublík se vždy najde někdo, kdo se sehraje. R^

2 0
možnosti
JZ

I to je možné.

0 0
možnosti