Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Hezký večer.

Asi víte, že firma Westinghouse je japonská. Japonská firma Toshiba ji vlastní. 

A teď bez ideologických hloupostí páně Zieglera. Riskuji výmaz, ale co. Sprostě nenadávám  a tak snad pan Ziegler strpí názor "mladého komunisty" a " proputimovského fanatika".

Docela se zajímám o atomovou energii a v budoucnu chci pracovat v Konzorciu česko- ruském MIR.1200. Pracuji na tom tvrdě přes studium atomové problematiky, zahraničními návštěvami ústavů atomové energetiky ( víte vůbec, že v Liberci je světoznámý ústav přes jádro, které na sebe vydělá prodejem svých nápadů firmám stavějící produkci přes atom a to lodě, ponorky, elektrárny?Také pár dobrých nápadů prodali Rusům. Pane Zieglere podejte na ně žalogu za podporu komunistických zemí ;-D;-D). Pan Ziegler mne nazve jistě vlastizrádcem. Ale prdím na něj, jistě budu pro lidstvo užitečnější než on.Chtěl bych přiblížit situaci s výstavbou třetího a čtvrtého bloku Temelína.

Tak abych pokračoval. Temelín byl vystaven Sovětským svazem. Už v té době na vysoké úrovni a jak šly léta , na základě smluv zavádělo Rusko inovace. Každý výrobce atomových elektráren má své majstrštichy v softwerech řídících systémů, v technologii řídících systémů,v  jejich konstrukcích a ve způsobu výroby , které si hlídá a smluvně je nelze předat prodejem či změnou dodavatele technologií. Co to znamená. Když vyhraje Westinghouse Rusové přijedou a elektrárnu temelín vyrabují. tak by to udělal i Westinghouse. Zabraňovat tomu by znamenalo vysoké pokuty a vůbec přehršel prohraných soudních sporů.

6 1
možnosti
TB

Moc nechápu, proč by byl Temelín yvrabován. Ty bloky jsou na sebe prakticky nezávislé a není důvod, aby kvůli tomu, že 3 a 4 budou mít jiného dodavatele byl druhý a první vyrabován a rozebrán.

Můžete nějak rozvést myšlenku?

4 0
možnosti
PV

a ridici centrum vas asi neoslovuje

0 0
možnosti