Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Takhle vypadá dezionformace.......nelze ověřit, pateticky napsáno.....

3 2
možnosti
JR

omlouvám se , poprvé se neobjevilo hned

1 0
možnosti
JR

Takhle vypadá dezinformace...nelze ověřit, pateticky napsáno, pravděpodobně vymyšlené....

3 2
možnosti
KB

K70a86r60e74l 35B23o39k

2. 12. 2017 22:33

Jen tak pro zajímavost. V loňském roce opustilo Rusko na 280 tisíc obyvatel.

2 0
možnosti
JR

a česko? a USA? V procentech vzhledem k počtu obyvatel?

1 0
možnosti
JR

existuje pan romancov? nebo je to fiktivní blábol vymyšlený pro upoutání pozornosti či z jiných motivů?

2 1
možnosti
Foto

Karma, dali nám Čajkovského, Dostojevského, Puškina, Lerrmontova a další, ale kdyby neměli ropu, plyn a další nerostné suroviny, tak jsou na úrovni rozvojové země. :-/

7 4
možnosti
Foto

Kdyby byly v bruseli ryby, nemusely by být rybníky, paní Jandová. Takže, prosím nemudrujte, co by bylo kdyby.

3 2
možnosti
KS

Nevím kdo je pan Ziegler, ale skutečně si vybral správného kunšafta pro rozhovor o Ruské mafii. V dnešní době jistě udělá díru do medií. Jen tak dál.

6 3
možnosti
Foto

I30v91a19n 74M90a64r84e26k

2. 12. 2017 11:06

Po přečtení Vašeho blogu p.Jene, jsem nabyl přesvědčení, že jste v Rusku populárnější než další ctitel a znalec Ruska p.L.Kašuka, a to už je co říct. . . . . .Takže dnes zasloužená karma . R^

3 2
možnosti
Foto

Ona to je, s těmi emigranty, stále stejná písnička. Kdysi emigroval do NDR americký zpěvák Dean Read a podle něj, samozřejmě, bylo v USA všechno špatně.

A když na Západ emigroval někdo z ČSSR, tak nemohl říci: "Víte, tady si vydělám třikrát víc, než u Husáka a ještě mohu každý víkend na lyže do Rakouska".

Kdepak, takový člověk musel vylíčit, jak moc mu bylo za komunistů ubližováno, ačkoli měl na poměry velmi dobré postavení. Ale, bylo mu to málo.

A tak, teď zase musí lidé, kteří utekli z Ruska vymýšlet báchorky o tom, jak ho nějaká tajná služba chtěla připravit o jeho "superúspěšnou" a "supervýdělečnou" firmu, o které nikdo nikdy nic významného neslyšel.

Prostě to je jako s manželskými vztahy. Tak, jako byli manželé nevěrní před sto lety, jsou nevěrní i nyní a také to podobným způsobem okecávají.

13 9
možnosti
Foto

To je zase skvělé jak přátelé Ruska nevědí jak to okecat. Když si vezmu kolik Rusů se z Ruska vystěhovalo, a to i k nám, tak mohou být jen dvě vysvětlení. Buď je v Rusku špatně jak tvrdí autor, nebo je tam dobře, jak tvrdí Přátelé Ruska, a všichni ti emigranti jsou vlastně ničemové. Ale vzhledem k jejich množství to pak obecně s charakterem ruského národa nebude tedy nijak oslnivé.

9 8
možnosti
DK

Začněme doma...a co korupce u nás. Peníze se jen přelevaji z jedné kapsy do druhé a je ticho...

9 3
možnosti

Korupce u nás se ani vzdáleně nedá přirovnat k té ruské, viz tabulky...Česko na 30 místě, Ruská horda na 150 místě...

4 3
možnosti
MB

Rusko je zvláštní - prakticky beze změn. Jejich mentalita se dostala až do literatury - Prostě obrovská země, těžko ji efektivně spravovat, tedy chce být ještě větší. Tedy nějací pověření gubernátoři - ti volají to své - Bůh je vysoko a Moskva daleko ... Tedy opět klientelismus, vlastní pořádky s obohacováním - vše v mega velkém ! Tu snahy o pořádek, přijíždí revizor Chlestakov, prochází i višňovým sadem, kde piklí dvě sestry - či muži . Podstata je stejná, potěmkinovy vesnice ... V.Putin je považován za nejbohatšího - majetek se ověřit sice ofic. nedá, nicméně bližší pohled na jeho spolupracovníky, rodinné příslušníky = pořád dokola. Tyjí z národního bohatství, bank, plyny - ropy společnosti, nová mega - giga carská šlechta. Lidu se to líbí, vkompoonovaná mentalita ... Opravdu zajímavé - nový nepřítel - břidlicový plyn - ceny ropy. I důchodce, si pod moudrým vedením přijde na své - Moc dobře se mu sice nežije, ale zase vítězí v Sýrii a žije z průměrného - Velkomocenského důchodu 4.600 Kč . (Je to jejich cesta - tudy naše nevede) ... :-)

5 1
možnosti