Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Zajímavé informace, rád si vždy přečtu, jakou nepravost jste kde vybádal a nalezl o Rusku. Prakticky v každém takovém článku uvádíte, že je to pro ty obhajovatele Putina a milovníky Ruska(nebo tak nějak v tom smyslu) Nedávno jsem se vás zeptal, kdo jsou ti lidé, jmenoval jste jednoho a zmiňujete ho i zde v diskusi. Nezdá se mi, že by zrovna psal jak miluje Putina a jak je Rusko skvělé, spíše poukazuje občas, a to s odkazy odkud čerpá, že nepravosti se dějí i od nás na západ. Nenašel jsem nadávání do nacistů. Jen přirovnání a to v souvislosti s Banderovci. A tam, podle mého názoru není daleko od pravdy. Obrazně řečeno, na jeho rukách neulpěla jen krev ruských komunistů, nebo se pletu?

1 0
možnosti
JZ

Když Petřík kritizuje nepravosti od nás na Západ, tak já mohu kritizovat nepravosti od nás na Východ. :-)

1 1
možnosti
JZ

Základní věc. Putin kritizuje Západ kvůli svobodě internetu a měl by raději mlčet. Tečka.

4 1
možnosti
Foto

Karma, Jane, ale v diktaturách to tak prostě chodí :-)

5 0
možnosti

R^

Dík za informace! Těch nikdy není dost! Zvláště, když si uvědomíme, co Putinových a Potěmkinových ideologů tu mezi sebou máme!

:-)

1 0
možnosti
DR

A co teprve těch amerických rozumbradů že pane Šimek.

1 3
možnosti
Foto

Přesto všechno je u nás VP celkem populární postavička, bohužel. Asi že byl zvolen navýsost demokraticky. Karma.

2 2
možnosti

Já spíše vnímám, co služebníků tu má Putinovo imperiální Rusko! :-)

2 0
možnosti
JN

J84o74s98e36f 25N28i63k80l

27. 6. 2019 20:17

"...vždyť je to u nás jiný ale stejný..." EU

4 3
možnosti

Zdá se, že jste poměry v Rusku vůbec nepochopil! Nebo jde o trolling? :-)

2 0
možnosti
PL

P67e84t72r 20L97a80n40g47e30r

27. 6. 2019 19:46

Jo, fakt skvělý článek. R^ R^R^

Akorát jste trochu nedůsledný, měl byste rázně požadovat zákaz ruské zmrzliny, zákaz ruského kola, zákaz ruského vejce, zákaz ruského boršče atd. To by tak přibližně odpovídalo vašemu pojetí světa.

7 2
možnosti
Foto

R^ Karma za článek, antikarma smutné realitě, o níž vypovídá. Monstrprocesy jako za Stalina, při jejichž přípravě vyšetřovatelé mučí obviněné, aby je donutili k čemusi se přiznat, vykonstruovaná obvinění a nakonec i zavírání lidí takto falešně obviněných do obnoveného "gulagu"... Z toho běhá mráz po zádech.

6 2
možnosti
MB

No, nevím, neznám ruskou realitu. Uvádíte sice nějaké příklady ..ale to víte, ony se často prezentují pouze nějaké vytrhané polopravdy a člověk nezná podstatu, o co ve skutečnosti šlo... co bylo skutečným důvodem nějakého postihu.

Jen vycházím z toho, ruští opozičníci včetně Navalného internet zhusta využívají ..jistě i ke kritice. Takže nebaštím každé tvrzení, že "že to bylo kvůli pouhé kritice režimu".

Ale jasně, kulturní zvyklosti jsou v různých částech světa různé.. a lidé vnímají ty rozdíly na druhých. Přitom sami máme taková tabu, za která by následoval tvrdý postih ..ale připadá nám to tak správné a samozřejmé, že si to ani neuvědomujeme a nepřipouštíme. Dokonce sami bojujeme za větší cenzuru (a postihy) ..pochopitelně ve jménu dobra a demokracie v boji s dezinformačními weby a trolly..

Jj..prostě všechno je relativní a subjektivní ..

6 2
možnosti

Chápu Vás, pokud jste puberťák neznalý komunistické éry nebo naopak zarytý stalinský komunista, ale nesouhlasím s Vámi, protože nectíte všeobecně známou pravdu! :-)

2 0
možnosti
SN

:-)............RvRvRv!! A můžete mě zase třikrát smáznout, jako posledně!!!

2 5
možnosti
JZ

Ne, teď ne. Jako důkaz hlouposti je to pěkné Stando Nováku. :-)

8 1
možnosti