Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

aby ta díra byla dost hluboká, pane autore

3 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno čím víc jsou Rusové od nás odděleni, tím lépe. Své zkušenosti s tím mají a platí to jak pro nás, tak pro Poláky, Pobaltí, Maďary, Gruzince, Ukrajince, ale i pro Finy.

10 0
možnosti
Foto

Ty pobaltské státy si neměly brát sebou ruské menšiny i s územím. Totéž Ukrajinci.

1 4
možnosti
Foto

Aha. To je zase řezníkovská logika. Takže je měly vystěhovat, jako jsme my vyhodili ruskou kolonu z Milovic? Nebo se dle vás měly dobrovolně zbavit svého území, které jim Rusko zabralo jenom proto, že se tam mezitím Rusové nakvartýrovali? Jinými slovy vy tu obhajujete ruské expanze na Ukrajině a už dopředu ji omlouváte do Pobaltí. Ale od vás asi nelze nic jiného čekat.

5 0
možnosti
Foto

Nic neomlouvám pouze vysvětluji příčiny konfliktu. A copak se neměli sudetští Němci, Slováci právo odtrhnout od Československa, Chorvaté od Jugoslávie atd.? Pokud nějaký stát vznikne na základě práva na sebeurčení, tak není možné obhajovat jeho existenci na základě územní celistvosti.

1 4
možnosti
Foto

Jo vy vysvětlujete příčiny konfliktu. Myslíte, že by Rusové měli třeba letecky invazovat do Karlových varů? Přčínou není to, že někde jsou ruské menšiny. To je jen záminka pro ruskou expanzi. A to je velký rozdíl, pane Řezníku. Moc velký rozdíl.

7 0
možnosti
Foto

Mluvil jsem nikoliv o ruských menšinách, ale o právu národů na sebeurčení. Nelze bránit někomu ve štěstí. Jenom je nutné stanovit pravidla pro jeho umožnění. A jediným známým a používaným pravidlem je vypsat lokálním referendum (viz Skotsko).

1 0
možnosti
VV

O pravu narodu na sebeurceni mluvi zu od konce valky Sudetsti Nemci.

Ostatne proc si ti nemohli koupit po 89. sve domy ze kterych byli vyhnani zpatky, a roc si je mohli koupit podivne rusky mluvici osobnosti?

1 1
možnosti
Foto

Ale to omezení už padlo? Havel si také koupil nějaký domeček ve Španělsku.

0 0
možnosti
VV

Nejen do Karlovych varu. Podivejte se Kolik jich je v Praze a Kolik domu z tam skoupili.

Zrejme pripravuji pudu pro dalsi invazi.

3 1
možnosti