Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už jste oslavili v Masných krámech postup hokejistů Ruské Federace do finále OH ? Alespoň nějaká náplast na fatální výbuch Česka RvR^!

0 3
možnosti
EZ

Jako již tradičně Zieglerův blábol!

0 3
možnosti
DR

Holt opět božský Ginzburg. To je snad sám pánbůh. ;-D

0 2
možnosti
RS

Nehažte všechno špatné na Rusy. Sport jako válku beze zbraní berou skoro všichni. Určitě Čína. Norové válčí se Švédy. Našim hokejistům po porážce Rusů gratuloval dokonce ukrajinský velvyslanec. Z historie známe i jiné příklady. |Tak to bohužel je. Čistý sport neexistuje.

2 2
možnosti

Byl jste někdy třeba na MS či ME ve fotbale? Sejdou se obrovské skupiny lidí různých národností a zájmů a večer se všichni kosmopolitně ožerou v hospodě a krásně si pokecají. Bez zášti.

0 0
možnosti
TB

Pročpak taky nenapíšete článek o další cenzuře nařízené EU, které jste vyznal lásku u článku jisté výrazně úspěšnější blogerky?

2 1
možnosti
IL

I98v17a72n 20L42a50c95k62o

19. 2. 2022 7:25

Teodore, neúkolujte, napište sám, pokud se domníváte, že je to zajímavé a k věci.

1 0
možnosti

Doping byl a bohužel i bude... Rusko je tím pověstné a ani na této olympiádě není překvapivé, že Rusové podávají překvapivé výkony. Ono se jim v Číně lépe kamufluje. Je to vidět i z přenosů čínské televize, která v mnoha záběrech dává detaily na ruské sportovce. A nedávno si plácli o vzájemné pomoci Rusko a Čína. Pokud se ke vzorkum někdo dostane, jiný než čínský asistent, možná ještě budeme mít kotrmelce ve výsledcích....

5 1
možnosti
JF

Chudák holka Valijevová - tak ona si omylem vzala dědečkovu tabletku?! Včera ráno jsem slyšel v Radiu Impuls od nějakého posluchače lepší story - jemu naopak bere tabletky - ty modré - dědeček, a babička s ním pak prý nemůže vydržet ... ;-)

7 0
možnosti
VV

Sorry, ale neprehanite to s tim prechylovanim?

Ona se jmenuje Valijeva a podle mne to Valijevova je uz ponekud preprechylene.;-D

4 0
možnosti
Foto

Karma, ale flastenci a Pepa Havránek vám dají.;-D

8 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JN

J71o24s34e24f 52N45i51k87l

18. 2. 2022 10:44

Tak doping je svinstvo, kterého se nedopouští jen ruští sportovci...dalšími sportovci těchto her, kteří si zobli jsou: ukrajinská bobistka Hunková, její krajanka běžkyně na lyžích Valentyna Kaminská, íránský alpský lyžař Husajn Šimšakí a pak spousta lyžařů astmatiků, kteří užívají léky...

10 1
možnosti
JZ

Ovšem jen v Rusku se jedná o státem řízený doping.

11 4
možnosti
Foto

Autor v duchu známé hlášky z filmu "Vesnička má, středisková" nastavuje zrcadlo a naštěstí za ním daleko zaostali reportéři sportovních klání. Ti to měli asi přikázané, ale naštěstí se většinou jednalo jen o takové to malé kapesní zrcátko, které vytahovali v případě komentování ruských závodníků.

6 6
možnosti
JZ

Autor zná Rusko rozhodně líp než pan Bicera. :-)

5 3
možnosti