Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zasloužená karma. Osobně například nemám rád duo Eva a Vašek, nicméně když někde vystupují, tak tam taky nejdu hulákat a dělat brajgl.

7 1
možnosti
ZZ

Co to má společného s totalitou, které jste tady názorným zastáncem ?

0 5
možnosti
Foto

Nedovedu si představit, že by paní Netrebko přijala pozvání Jindřicha Rajchla, aby zazpívala na jeho manifestaci v Praze na Václavském náměstí. Ať je tato ženská jaká chce, určitě má nějakou úroveň, kterou si hlídá. Žasnu nad sebevědomím pana Rajchla, ale ono se z jeho strany jedná spíše jen o plácnutí do vody určené jeho příznivcům.

6 1
možnosti
Foto

J53a93n 62Š85i86k

21. 8. 2023 8:01

Není to tak dávno, co tu jistí svatí bojovníci, kteří se neradi pouští do diskuzí, vykřikovali o bezpráví páchaném na Nohavicovi vyznamenaném Putinem. Tehdy rozhodl rovněž majitel jednoho sálu v okresním městě, že ho nechce a spustil se povyk. A hle v minulém týdnu onen statečný zpěvák bojující za mír vystoupil na Trnkobraní, kde měl patrně více diváků než ve zrušeném sále. Je to jak píšete. O tom, kdo bude nebo nebude zpívat si rozhoduje vlastník zařízení a je jedno jaké ho k tomu vedou pohnutky, je to čistě jeho věc. Stát nikomu nic nezakázal, i když zmiňovaným svatým bojovníkům by se líbilo, kdyby Nohavica nebo Netrebko měli nějaké zázračné razítko od státu, že mohou zpívat všude, protože oni jsou přece ti čistí. Navzdory těm, kteří je nechtějí. To je totiž představa svatých bojovníků za demokracii. Hezký den

11 0
možnosti
Foto

Tak kdyby se "svatí bojovníci" neozvali, možná by přibylo i ťuldů, kteří Nohavicovi zrušili koncert. Naštěstí se nás ozvalo dost a Nohavica dál koncertuje. Pěkný den.

2 7
možnosti
MB

Mám kulturní se. Zažít Netrebko a Alexandrovce zpívat. Publikum na Ukrajině je všřícně široké. Hela Vondráčková s Jarkem, Nohavicou se mohou přidat i doma. Třebna na podstavci maršála Koněva. Datum se nabízí samo - 21. srpna ...

Zoěvy přesto budou. Kyjev obdrží 42 stíhaček F- 16 ...

9 9
možnosti
Foto

člověče nešlo by to napsat i nějak srozumitelně česky?

6 2
možnosti
PM

P42e67t45r 22M78i45n38k44a

20. 8. 2023 15:01

Souhlas, ale opravte si tu hrubku, vždyť je to ostuda!

9 0
možnosti
Foto

ta hrubka mě přiměla přečíst si článek

2 0
možnosti
MV

myslim, ze Netrebko uz bylo dost

dost u umelkyni, ktere neni hloupe poradat koncert v zemi, kterou Putin a Kreml oznacil za nepratelskou

ten Putin, kteremu tleskala po okupaci Krymu a ten Putin, jehoz zastupcum venovala milion rublu

dost bylo Netrebko, v Cechach ji dali jasnou odpoved

22 7
možnosti
DR

Dali? To jako ten plzeňský šášula?

4 12
možnosti
PF

Kolik skutečně REPREZENTATIVNÍCH sálů znáš po celém státě? A tím nemám na mysli vesnické bigbítové sály, takových špelunků je fůra.

1 0
možnosti
RK

Dost. V každém větším městě.

1 0
možnosti
LH

P.Pospisil slíbil že uhradí ztrátu? A to snad ne...pokud se nepletu řekl, že přispěje ne že uhradí...😋

4 4
možnosti
JZ

Je možné, že pouze přispěje. Ale o tom není podstata blogu.

1 0
možnosti
JN

J37o40s48e72f 65N69i16k86l

20. 8. 2023 13:52

To je jen pro pana Zieglera, s jeho dnešním blogem to nemá nic společného....

100/1960 Sb.

Ústavní zákon

ze dne 11. července 1960

Ústava Československé socialistické republik

Hlava II Čl. 32

(1) Svoboda vyznání je zaručena. Každý může vyznávat jakoukoli náboženskou víru, nebo být bez vyznání, i provádět náboženské úkony, pokud to není v rozporu se zákonem.

(2) Náboženská víra nebo přesvědčení nemůže být důvodem k tomu, aby někdo odpíral plnit občanskou povinnost, která je mu uložena zákonem.

1 14
možnosti
JZ

Nikle, výjimečně nemažu. Ať všichni vidí, jaký jste nevzdělanec. Komunisti napsali toho hodně, aby to pak nedodržovali. Děti chodící do náboženství, byly šikanovány. Kněží zbavováni státního souhlasu a nemohli tak jako působit jako duchovní. Učitelé vyhazováni ze zaměstnání, věřící a duchovní perzekuováni, popravováni a vězněni.

19 3
možnosti
JV

Také celou kauzu vnímám jako kulturní osvětu. Kdyby zpívala před dvěma lety, zajímalo by to jen nás, milovníky kultury. Takhle i lidé s menším rozhledem zjistili, že existuje opera, koncerty a jakási Netrebko.

7 0
možnosti