Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Tak nevím, zda nejme horší než Angličani. My jsme čínské křesťany nepřijali, i když dobře víme, že návratem jim hrozí smrt! Jsme světovou ostudou!

!!

1 0
možnosti
JZ

To považuji pane Šimku za velké naše selhání. Ovšem jedna z těch křesťanek vyhrála už v Česky vyhrála soud, takže se její případ bude řešit znovu. A to je dobře.

0 0
možnosti
SM

A ešte tá pakistanská kresťanka, ktorú chceli moslimovia zlyncovat napriek tomu, že súd ju oslobodil. Británia jej tiež odmietla azyl zo strachu "z reakcie moslimských komunít". To je ešte obludnejsie.

5 0
možnosti
VV

Upozornuji, ze tato otazka se rozhodne tyka tematu clanku.

;-D

A bylo lidske to jednani Ceske Republiky k tem Cinskym krestanum?

5 0
možnosti
Foto

A jen co ty dvě "křesťanky" V.B. přijme, tak se zase vrátí k islámu.:-) Těmhle se nedá věřit.

2 5
možnosti
JM

J28o32s82e95f 47M17i89k14e44l

28. 3. 2019 23:52

I to je možné a mělo by s tím být nějak počítáno. Např. je vyhostit, pokud by tak skutečně učinily. Jenže jak poznat, jakou víru v danou chvíli právě vyznávají? Zkoušet je z biflování jakýchsi Otčenášů a Desatera je samozřejmě nesmysl!

0 0
možnosti
PB

P93e83t36r 48B52u55r39i97a29n

28. 3. 2019 14:56

Karma. Otřesný přístup. Diskriminace v přímém přenosu.

4 0
možnosti
Foto

Netušil jsem, nečetl. Každopádně je to legrační, když Británie není schopna vypovědět ze země imáma, který mladým vymývá mozky a posílá je na smrt .

Karma

9 0
možnosti
Foto

Británie? To těžko. Spíš konkrétní úředník.

Ostatně není náhodou Sajíd Javid, bristký ministr vnitra, muslim (pochází z muslumské rodiny pákistánského původu)?

4 0
možnosti

Bohužel to není ani první případ. Britské úřady stále více ustupují tamější muslimské komunitě. Nechtějí ji zbytečně provokovat. Nedávno odmítli dát azyl pákistánské křesťance, která také konvertovala od muslimské víry. A tohle je opravdu špatně.

9 0
možnosti
Foto

kruté to jistě je-podobná krutost jiným náboženským skupinám vám očividně nevadí nemluvě o tom že argument pana Kominíka může být pravdivý-na jedné straně voláte proti přijímání imigrantů z cizích zemí a odlišných kultur teď vám zas vadí opak-měl byste si ujasnit co vlastně chceteRv

2 8
možnosti
DR

Možná si britští imigrační úředníci vzali příklad z naší tehdejší zkušenosti ohledně iráckých křesťanů, kteří prý tehdy taky prchali před smrtí. Jak celá tato fraška dopadla už dodávat nemusím.

2 1
možnosti
JK

Jen bych poznamenal, že není jisté zda skutečně přestoupily. Mohly to jen zkoušet...Těžko soudit.:-)

4 1
možnosti
Foto

to máte naprostou pravdu

1 1
možnosti