Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J30a23n 24R22á59ž

17. 8. 2016 11:42

Už dlouho mne nic tak nepobavilo, i když zpočátku dost rozzuřilo, než jsem pochopil mentální podstatu jejího myšlení, jako výroky Jitky Fialové! Opravdu stojí za to "zabruslit" níže a přečíst si její příspěvky pozorně a dát je do souvislostí.

Osobně bych ji dal doporučení, aby vytvořila seznam všech nás oblažujících Nařízení a Doporučení, které si občané EU na Evropské komisi vynutili a věnovala tomu obsáhlý blog.

0 0
možnosti

Ta "nečekaná" chvála pan europoslance Zdechovského v blogu, jeho plusování/mínusování zde v diskusi i přímo heroické diskusní výkony jeho PR zaměstnankyně mě opravdu pobavily. ;-D

1 0
možnosti

Pokud za práci považujete podepisování plytkých dokumentů, které vyjadřují zcela zbytečná usnesení k něčemu zcela nepodstatnému, pak opravdu nepracuje.

7 0
možnosti
Foto

Úředník potřebuje mít pocit, že je užitečný, proto dělá jen proto, aby se dělalo, na smyslu nezáleží. Dejte úředníkovi kancelář, razítko a stoh papírů a on si už důvod pro svou „práci“ najde.

0 0
možnosti
Foto

Ono by bylo dobře zveřejnit jakou aktivitou že se to ti Machovi kolegové pyšní. Jestli takovou jako vykazuje Zdechovský, tak to jsem raději když tam nebude dělat nic.

8 0
možnosti

J41a22n 16R50á75ž

17. 8. 2016 11:26

Už to, že se do europarlamentu vnutil, se Machovi a Svobodným vymstilo ztrátou příznivců.

Bojovat proti EU tvrzením, že tak činím pasivním členstvím v jednom z jeho vrcholných orgánů, je stejně trapné jako řeči těch, kdo vstupovali do KSČ v hospodě proklamovaným úmyslem ji rozložit nebo jako kecy Lidovců, kteří si hověli v Národně frontovém parlamentu a pak prohlašovali, že z komunismem nesouhlasili.

0 2
možnosti
Foto

Panu Machovi se nedá upřít podíl na obecné informovanosti občanů ČR o zvěrstvech EU. A co jste udělal Vy?

12 2
možnosti
Foto

spíš obecná mystifikace, spousta těch věcí je úplně jinak - což by věděl, kdyby chodil na výbory apod.

- vyhláška "o prodeji zelí" vůbec neexistuje, byl to vtip (http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/1600957)

- např. na "zakřivené okurky" se udělala norma, protože ji chtěli samy spotřebitelé, docházelo totiž k velkému okrádání lidí tím, že se do sklenice/ přepravky apod. jich pak vešlo mnohem míň, než byla garantovaná gramáž

- co se týká správné velikosti banánů, tak zde ve skutečnosti členské státy EU pouze PŘÍMO NA POPUD OBCHODNÍKŮ s ovocem schválily rozdělení banánů do jakostních tříd a pro každou třídu stanovily určité normy. Banány jsou tak pouze rozděleny podle velikosti, aby mohly být snadněji obchodovány ve světě. Tyto standardy zaručují, že víte, co kupujete a že banán vypadá tak, jak si ho představujete.

.... a můžu dlouho pokračovat.

5 1
možnosti
Foto

Politik, který nic nedělá, nejméně škodí. ;-D

4 0
možnosti
Foto

nemáte pravdu, protože když nic nedělá, tak vlastně schvaluje všechny ty nesmysly ostatních, co něco dělají.

0 1
možnosti

Mach ani Svobodní nejsou můj šálek kávy ale dnes jsem od něj četl povídání jak je to se superaktivitou Zdechovského a podobných - např. vymýšlejí návrhy usnesení které se prý počítají do aktivity a nemají žádný význam. Např. prohloubení demokracie v Malawi.

14 0
možnosti
Foto

zde jde o činnost výborů, konkrétně LIBE - pro občanská práva a svobody, Evropa se k těm věcem prostě vyjadřuje, není to žádná aktivita jen Zdechovského, což by Mach věděl, kdyby na nějaký výbor chodil, jenže nechodí ani na rozpočtový nebo kontrolní, což by jako ekonom skutečně mohl. Ono je ale pohodlnější rádobykritizovat "rozhledny v údolí" v pohodlí sedačky v Praze.

1 1
možnosti
Foto

No, on nebyl ani dříve nic moc užitečný. Tak v tom jen pokračuje.

2 12
možnosti

Užiteční jsou přece v europarlamentu jen kývači z velké koalice.

2 1
možnosti

V10á50c35l82a68v 31M77a61c90h

16. 8. 2016 19:25

souhlas, také myslím že by se ve své pozici měl mnohem více snažit o rozbití Europákistánu (nebo aspoň totálního zesměšnění EU, jak to dělá mimoděk mnoho jeho kolegů)

2 1
možnosti

Ano, již dříve bylo publikováno, že p. MACH "svobodně" nechodí do práce a má prý konkrétní počet asistentů. Je to klasický český politik pokrytec ;-D

8 6
možnosti

K97a46r49e30l 74M51a47s33e81k

16. 8. 2016 19:29

Jo pan Mach, to je číslo. V době, když nejhlasitěji protestoval proti přerozdělování peněz daňových poplatníků a výdejům ze státního byl přisát na státní cecek coby člen dozorčí rady státního podniku MERO za nějakých třicet tisíc měsičně. ;-D

5 2
možnosti