Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No vyjádření toho bývalého ruského lampasáka bych býval bral s rezervou..... nebýt posledních dvou dnů. Takhle zdáli to vypadá, že Rusko žádnou použitelnou armádu nemá. Měli by se začít modlit, aby jim Číňani neobsadili Dálný východ a Sibiř, a to třeba až po Moskvu. Aby Rusákům z té veliké země po letošku vůbec něco zbylo. - - - - Na druhou stranu se Putin může snadno dostat do úzkých a bude chtít použít jaderné zbraně, z nouze. Myslím, že teda není na co čekat.

0 0
možnosti
PS

P27e67t39r 82S74u41s68k29e

27. 2. 2022 0:00

Pane Zieglere, chápu, že to je přepis rozhovoru.

Ale zamyslel jste se někdy nad tím, jak působí vaše fanaticky antiruské příspěvky na někoho, kdo ČT považuje jen za jeden ze zdrojů informací? Na lidi, kteří si vytvářeli za totáče svůj názor negací toho, co psalo Rudě Právo a vysílala tehdejší televize? Nikdy jsem u vás nezaznamenal nic, v čem by Rusko mělo pravdu. Ale ono má. I když jen v detailech. Ale tyhle detaily, které vy fanaticky popíráte (nebo záměrně ignorujete), zahánějí lidi na konspirační weby. Protože lidi nejsou (až na výjimky) blbí.

Vy (tady je to zájmeno poprvé s velkým písmenem - ale jen proto, že je na začátku věty) jste ostudou žurnalistiky. Udělal jste pro Putina daleko víc, než Aeronet nebo Sputnik. Vy a vám podobní jste mě přiměl číst (teď už zablokovaný) Pravý prostor. Což byla z 70 % snůška demagogie. Ale bylo tam zrnko pravdy. Kdo není blbý, dokáže to zrnko najít. Kdo blbý je, nedokáže to.

Nevzpomenu si, zda jsem vašim názorům někdy oponoval. Asi ne, bylo by to házení hrachu na zeď a považoval jsem to za ztrátu času.

Teď je to možná poprvé, ale rozhodně naposledy, kdy se k vašemu blogu vyjadřuji.

Přeji vám hodně čtenářů. Možná to uleví vaší zjevné frustraci. Ale jinak doporučuji psychologa.

0 0
možnosti
JK

A sakra, takže Putin má bezvadně vycvičenou armádu oddaných profíků po zuby vyzbrojených nejnovější technikou. To je pravda pravdoucí, protože to psal Sputnik, Aeronet i Pravý prostor.

Necítím žádnou frustraci z toho, že jsem nestudoval aspoň 30% obsahu dezinformačních webů, protože záběry na ruskou techniku na Ukrajině dávají autorovi blogu za pravdu. Tím pádem blbec je ten, kdo těm konspiracím uvěřil. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Kdyby tak Pán Bůh dal a měl jste pravdu. Je jich ale moc...

0 0
možnosti
JR

"Také se domnívám se, že ruská armáda na Ukrajinu nevtrhne, protože na to nemá. Její síly jsou nedostatečné a má rovněž málo prostředků k tomu, aby mohla takovou operaci úspěšně zvládnout"

nevím, naokil je pán odborník, ale situaci evidentně neodhadl.

0 0
možnosti
JV

J57i55ř84í 39V87a29c20a

23. 2. 2022 19:07

Ruská armáda se ukázala v dobrém světle v Sýrii i naposledy v Kazachstánu.

Brzkou válku potřebuje Ukrajina i USA, Rusku stačí vyčkat. ... ale klidně to odůvodňujte dál tak, že se Rusko leklo opatření Západu.

0 1
možnosti
Foto

S naší armádou to není lepší. Smutné je ,že se nakupuji zbraně které se používají ve prospěch jiných státu. Ty ruské vrtulníky se dají použít např.při živelných pohromách. Ty staré americké za 17 miliard umí jenom zabíjet. Na nic jiného je nejde použít. Kupujeme jen to co nařídí USA.

2 2
možnosti
JV

Odkud jste to opisoval? ;-D "Odborný" rozhovor s někým, kdo byl v armádě za Gorbačova, to je bomba.R^ K čemu jako mají ty vaše bláboly sloužit? Aby gaučovým Rambům narostly další svaly? Mimochodem - zkuste lehce nakouknout na stav naší armády, nebo ještě lépe na bojeschopnou techniku bundeswehru. Ti, chudáci, cvičí na nákladních autech a místo hlavní mají košťata. A to si srandu nedělám, to je fakt...:-/

3 0
možnosti
PB

I jako neodborník si troufnu říct, že ať je ruská armáda v jakémkoli stavu, stále je dost silná na to, aby útok provést mohla. Klasická vojenská otázka, ale je, co a jak potom dlouhodobě dělat a udržet se v nepřátelsky naladěné zemi, aniž by se nedopouštěli genocidy, kterou se teď sami ohánějí.

1 0
možnosti
Foto

Doufám, že žádná válka nebude, ale to je asi tak všechno co s tím nadělám...

0 0
možnosti
LC

Tak to je dobře. To je vyřídíme za týden, ne?

1 0
možnosti