Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JZ

Tady nejde vůbec o pana  Kalouska, ale o tom, že komunistickému fízlovi nenáleží omluva.

3 0
možnosti
Foto

Nevím, kde jste přišel k těm mailovým adresám, ale třeba ta na pana Kalouska je neplatná.

0 0
možnosti
JZ

Pna Kalousek jí má na svém webovém profilu a ty ostatní jsou běžné mailové adresy do PS.

0 0
možnosti
LW

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

VK

Ne,protože nechce po nikom,aby se mu za to omlouval;-D

1 0
možnosti
MJ

Souhlasím, že Ondráček je komunistická mlátička a omluvy by se neměl dočkat. Ale on ten Kalousek si také rád uhodí (fackuje), navíc byl v roce 89 součástí národní fronty jako člen Lidové strany skoro jako kolega toho Ondráčka navíc v roce 2006 chtěl jako předseda Lidovců jít do holtportu s komunistama a tudíš i s tímto Ondráčkem, no jo ale volby se vlastně blíží , že pane Zieglere?

6 0
možnosti
PBR

Nejen naše politická scéna je divadlo. A ti herci v něm ať se nám to líbí nebo ne, byli zvoleni ve svobodných volbách. Pominu li fakt, že se celá komunistická strana měla kompletně a ve všech podobách postavit mimo zákon okamžitě po sametu. Voliči i samotní členové KSČM si přivlastnili právo na poukazování současných chyb na politické scéně a tím iritují politiky z jiných stran, momentálně pana Kalouska. Takže pane autore nemyslím, že tento e-mail by měl mít nějaký úspěch, ale možná byste se měl zaměřit hlavně na e-maily voličům a vysvětlit jim své důvody nevolit tak mrzkou stranu jakou komunisté bezesporu jsou. A malá rada na závěr, nepoužívejte k tomu agresi ve svých slovech, protože právě tím utvrzujete voliče komunistů v tom, že dělají dobře, když vhazují hlas při volbách komunistům. Ono totiž stále dost dobře na lidi funguje pocit obětního beránka, kterého se chtějí zastat..

8 3
možnosti
JD

a jak byste chtěl neinteligenta přesvědčovat, aby nebyl neinteligentní a nevolil neinteligenty?  

Podívejte se na pravidelné mínusáře a řekněte mi jak by se takovým lidem vůbec dal psát email s nějakým přesvědčováním, když by jim prospěla zjevně jen lekce třech měsíců v táboře Jáchymov.

5 4
možnosti
PH

A proč jste takový vyrvál nedělal v roce 1989 a následně potom. Pozdě, autore pozdě socialismus pochoduje nezadržitelně Evropou.

5 0
možnosti