Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Rusku je obvyklé, že Kremlu nepohodlní lidé umírají.

/podle vzoru Dallas 1963

2 0
možnosti
DR

Uf, už jsem se lekl, že tohle téma s "jasnými" důkazy opomenete. R^

2 5
možnosti
AM

A58d74a60m 19M85a18l88ý

27. 8. 2020 18:24

Zatím jste ještě ve fázi popírání? :-)

2 0
možnosti
DK

"Putin v tom asi nejede, Rusové ano."

Tak tohle opravdu nedává smysl.

0 0
možnosti

Trochu to vyznívá, jakoby Putin nepatřil k těm, kteří "ke svým palácům vilám, luxusním autům atd. nepřišli zrovna čistým způsobem", o čemž tedy srdečně pochybuji.

1 0
možnosti
MB

Politiku, v Zemi veliké, pod moudrým vedením Vladimíra Vladimiroviče - Lze popsat nesmírně snadno. Kde kdo, zejména lidé rozumní - Jsou z této otráveni ! ... :-)

0 0
možnosti

Tak vy si myslíte, že Vladimír Vladimírovič Putin v otravě Navalného nejede?

Uvidíme, zda se mu podaří najít, kdo ho otrávil a na čí příkaz!

1 1
možnosti

R^

Travičství je typicky středověká metoda zbavování se nepohodlných lidí. Myslel jsem, že v 21. století jsme už dál. Nejsme!

Co mne ale na této kauze bolí nejvíce, je to, že lékaři ze strachu o svůj život říkají nesmyslné diagnozy. Navalnyj prý trpěl cukrovkou a šlo o selhání metabolismu při cukrovce! Takový zdravý chachar!

V poněkud jemnější formě jsme to měli u nás za komunistů do Listopadu!

Kéž bychom si více vážili svobody a demokracie než si jí vážíme dnes!

Ohledně Putina tentokrát můžete mít pravdu, že v tom nejede.

:-)

2 1
možnosti
Foto

Ve svém článku píšete, co všechno je pravdou. A také, že plně věříte německé klinice Charité, že Navalnyj byl pravděpodobně otráven. Pravděpodobně? Někde jsem dokonce četl, že Novičokem. To na to nepřijdou, co to bylo za látku? Tomu se nedá uvěřit, při dnešních laboratorních možnostech. Látka se dá určit prakticky z ničeho. Takže až to bude tutový...... Nic z toho, co jste popsal, že je pravdou, to jest, že o způsobil Putin (Rusové), tak úplně tutový není.

2 2
možnosti
JF

J92a90r70d36a 56F56i84š15e60r

27. 8. 2020 11:41

Představte si, že ani při dnešních možnostech to nemusí přesně zjistiti. Proslulý chemický vědec Vil Mirzayanov , známý jako jeden z tvůrců Novichoku, zveřejnil na své stránce Facebook zdlouhavý komentář , který může obsahovat spekulace o tom, co by mohlo otrávit vůdce ruské opozice Alexeje Navalnyho. Podle vědce nezná toxické látky organofosfátu, které by se nakonec rozpadly beze stopy v lidském těle, s výjimkou jedné - „látky 33“, která je blízká válečnému plynu VX.

Zkuste si to prostudovat.....

https://rusmonitor.com/vil-mirzayanov-nameknul-chto-navalnogo-otravili-veshhestvom-33.html

4 0
možnosti
AM

A35d18a30m 75M57a52l43ý

27. 8. 2020 11:20

Kauza Navalnyj nám opět ukazuje, jak moc daleko je Rusko od klasifikace "standardní demokratická země".

6 3
možnosti
Foto

A který stát je blízko této charakteristice "standardní demokratická země" ? Já drugoj takoj strany ne znaju, kde tak volno dyšit čelovek.

1 4
možnosti
JF

J89a33r62d90a 47F57i20š61e56r

27. 8. 2020 11:13

Já bych neřekl, že v tom Putin nemá prsty.... jistě těch, kdo mají na Navalného pifku je ve zkorumpovaném Rusku veliká spousta, ale ve světle posledních událostí....Putin jistě sleduje události v Bělorusku a velmi dobře ví, že Navalný je v Rusku jediná opoziční síla schopná zorganizovat něco podobného. Navalný se vracel ze Sibiře, kde radil místním, jak porazit Putinovu stranu Jednotné Rusko. Trávení politických i jiných protivníků má v bolševickém Rusku dlouhou tradici. Už Lenin nechal založit tzv. Výzkumný ústav číslo 2, jehož úkolem bylo vyrábět stále složitější jedy. Po konci druhé světové války tam injekcemi s ruským jedem zavraždili řadu známých osobností, včetně švédského diplomata Raoula Wallenberga, který v roce 1944 zachránil velký počet Židů v Budapešti, kde ho pak v lednu následujícího roku zatkly sovětské úřady.

Ústav nijak nezahálel ani po smrti Josifa Stalina, protože v roce 1954 NKVD vyslala do Německa agenta Nikolaje Chochlova s úkolem zavraždit ruského emigranta. Chochlov si ale rozkaz rozmyslel a přihlásil se úřadům. Odměnou za to se ho jeho bývalí kolegové pokusili zavraždit v roce 1957 – buď thalliem, nebo poloniem.

V srpnu 1978 v Paříži vstřelil agent kapsli s ricinem do zad bulharského novináře Vladimira Kostova, který pokus o atentát přežil. Příští měsíc ale stejným způsobem v Londýně zavraždili jeho kolegu z BBC Georgiho Markova. Vrah kapsli vystřelil z deštníku, který koupili sověti ve Washingtonu v obchodě Brooks Brothers a který pak v Moskvě předělali na palnou zbraň. Ricinovou kapslí vstřelenou do těla se KGB pokusila zavraždit ve Washingtonu v roce 1981 v Polsku narozeného agenta CIA Borise Korczaka. O novodobých vraždách a otravách už pod velením Putina ani nemluvě....

7 2
možnosti
Foto

Stejně tak lze úspěšně předpokládat, že jde o fake news. O špínu hozenou na Sověty. Obě verze jsou docela možné. Po Wallenbergovi se slehla země, odkud tedy tak s jistotou víte, že byl otráven, nikoliv třeba uškrcen.

0 1
možnosti