Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^

Andrej Babiš má v hrsti policii a soudy. Bojí se ho. Nejvyššího státního zástupce Marie Benešová vyhnala z postu. Proč? Jde o Čapí hnízdo? Na post nejvyššího státního zástupce si dosadili člověka, který již za komunistů prokázal, že je schopný všeho! Proč? Aby Andrej Babiš byl křišťálově čistý jako lilium!

V Bečvě uhynulo čtyřicet tun ryb. Richard Brabec hned druhý den prohlásil, kdo je nevinen, kdo je křišťálově čistý, firma ze skupiny Agrofert. Vzorky vody odebrané hned po otravě se ztratily. Dozor životního prostředí selhal. Soudní "znalec" po roce určil viníka otravy. Nikdo mu nevěří. Určený viník se bude soudit. Ale Andrej Babiš a jeho Agrofert musí být před volbami neviný!

Kdo je vinen? Všichni jsme viníci! Volíme, koho volíme!

:-)

10 4
možnosti

Mahovský a Bárto, s čím odmítáte souhlasit z toho, co jsem uvedl? :-)

0 0
možnosti

Hm, lidový soudce z Letné napíše absolutní konspirační blábol a potom se diví, že mu někdo hnusně dá minus. :-)

0 5
možnosti
Foto

Pane Šimku, píšete, že Marie Benešová vyhnala z postu Nejvyššího státního zástupce. Pavel Zeman se k určitému datu rozhodl skončit ve funkci. V médiích zněly pouze otázky, na kolik k tomu přispěla zmíněná Marie Benešová. Otázka, zda neodstoupil proto, že mu hrozilo odvolání s ohledem na to, jak řešil kauzu svého kamaráda nezazněla. Takové otázky se totiž v aktivistické ČT nekladou.

2 3
možnosti

To není pravda! Pavel Zeman opakovaně uváděl, že k opuštění postu nejvyššího státního zastupitele jej dohnala Marie Benešová!

Šaroch není kamarád Pavla Zemana. Pokud já vím, tak ke skutečné ingerenci ve věci svého kamaráda nedošlo. Možná mu jen poradil.

A opět po komunisticku nebo okamurovsku dehonestujete ČT! Proč?

:-)

0 0
možnosti
Foto

Praha - Ministryně spravedlnosti Marie Benešová (za ANO) v deníku E15 připustila, že může vládě navrhnout odvolání nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana kvůli kauze vydání majetku rodu Czerninů. „Můžu podat kárnou žalobu, ale můžu být třeba i ostřejší, to znamená, že taky můžu podat návrh na odvolání,“ řekla ministryně listu.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/ministryne-benesova-zvazuje-odvolani-nejvyssiho-statniho-zastupce-pavla-zemana.A210429_093548_ln_domov_lihav

Rekonstrukce: jak a proč odešel Pavel Zeman:

http://www.seznamzpravy.cz//clanek/tlak-od-benesove-a-pak-ztrata-podpory-od-cssd-proto-odesel-pavel-zeman-155116www.seznamzpravy.cz/clanek/tlak-od-benesove-a-pak-ztrata-podpory-od-cssd-proto-odesel-pavel-zeman-155116

0 1
možnosti

Můžu podat kárnou žalobu !!! ;-D;-D;-D;-D;-D

Co je to za ministryni spravedlnosti ?

Má informace o trestném činu a NEKONÁ ?!? (je vyděračka ?)

0 0
možnosti