Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Byl perzekvován! Byl, ale jeho vlastní stranou rodnou samospasitelnou, která ho po tolika letech nezištně obětavé práce pro ni samu nevděčně vyloučila ze svých řad! ;-)

4 0
možnosti
PM

P58e24t91r 27M73u21n26z81a16r

24. 7. 2020 10:38

Dle mého byli členové KSČ, kteří tam zůstali po čistkách v 1969, nebo tam v té době vlezli, jednoduše kolaboranti. A tohle byl jeden z vrchních kolaborantů.

4 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Existuje pro mne jedno nepochopitelné české přísloví "o mrtvých jen dobře". Je to nesmysl. Pokud byl někdo lidské hovado za života, je jím i po smrti. Jakeš měl - jak správně píšeš - luxusní život na rozdíl od těch, které pomáhal v rámci třídního boje sejmout.

Pamatuji si další humornou scénku, jak při oslavách "Vítězného února" sešel soudruh Jakeš po vzoru Gorbačova z tribuny na Staromáku mezi udivené milicionáře a začal s nimi rozprávět. Jak on, tak i příslušníci tehdejší komunistické SS byli z toho vyděšení a jen žvatlali nějaké fráze.

Měl skončit v kriminálu, nicméně, existuje -li věčnost, tak svůj hnusný život neokecá.

8 1
možnosti
KM

Nebyl Vy jste pane Vodvárko také tam mezi těmi vyděšenými milicionáři? Jak jinak byste to konečně také mohl tak přesně vědět.

0 0
možnosti
ZZ

Takových komoušů, jako Jakeš bylo a nikdo dodnes Čalfu, generála Pavla, Štětinu, či Kuberu netahal po soudech.

Proč se teď strefujeme do mrtvého Jakeše ?

;-D;-D;-D

3 6
možnosti
JB

J54i77r48i 40B33o64r

24. 7. 2020 9:53

Zavadil také?

5 0
možnosti
JK

Schvaloval a obhajoval komunistická zvěrstva, zaprodal stát a ožebračil národ. Souhlasil s tím a nakonec i řídil Československo jako ruskou gubernii a aktivně se podílel na finančním i materiálním vysávání republiky. Po roce 89 se jasně ukázalo jak jsme ohromně zaostalá země proti vyspělému západu. Jedině kreativita, a pracovitost našich lidí a neomezený přístup na rozvinuté západní trhy nám rychle zvedají životní úroveň a stejně máme pořád co dohánět. Jen kdyby nás nebrzdili Jakešovi pohrobci netáhli nás do vlivu východních totalit a neházeli klacky širší spolupráci v rámci EU. V případě Jakeše nelze říci "o mrtvých jen dobře", jediné dobré na tom je zpráva, že skalní komunisté postupně odcházejí a radikální křídlo slábne. Ti méně radikální se dnes hlásí k ANO, protože mají společné ideje, a tak postupný zánik parlamentních komunistů je nevyhnutelný, čím dřív tím líp.

6 0
možnosti
VH

Souhlas,za zločiny na nevinných lidech měli Jakeš, Štrougal a ostatní skončit před soudem.. Rv

7 0
možnosti
LU

KarmaR^

Trafili ste do čierneho.

Dobre sa mi čítajú príspevky frustrovaných a zúfalých komunistických pohrobkov.

Už sa blíži koniec komunistickej strany konečne už aj v Česku, KSČM zomierajú ich prestárly voliči, sú zúfalý tak kopú nožičkami.

4 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.