Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já to už uváděl, jak to bylo s podpisem petice za propuštění Václava Havla, na jaře 1989. Jistý pracovník podniku přirozeně pečlivě poslouchal zahraniční rozhlas, a jakmile se tam objevila jména petentů, ihned je nahlásil na příslušné ministerstvo a to se obrátilo na příslušný podnik.

Nu a příslušný náměstek si provinilce svolal na kobereček. Nicméně - protože měl jakousi předtuchu, zašeptal - "já bych to za jiných okolností také podepsal....a dávejte si pozor, chlapci..."

Provinilci odcházejíce poněkud schlíple byli obveseleni jedním, který pravil: "Jen aby nás na podzim nepozval na vínko a na chlebíčky."

R^

2 1
možnosti
Foto

Věřím, že i Vás. A po čase jste asi i společně privatizovali;-)

1 0
možnosti

I Vás milý Jane oceňuji. Jak občas píši, jsa z blbé rodiny - Já tvořil lepší zítřky ve Svazu mládeže fabriky. Někdo sepsal Několik vět - My zase bádali nad soutěží O nejaktivnějšího svazáka. Zda dát více bodů za odevzdanou kožku králičí, nebo za pomoc výrobě. Můj otec revanšista, zase založil v kuchyni se sousedem Kontrarevoluční výbor a neustále schůzovali! Když prodiskutovali víno Šípkové - Šli projednávat to Rybízové! Budiž mi pochvalou, že jsme zdemolovali rekreační zařízení fabriky a permametně tvořili kopec ostudy. Já vím, nabízí se to samo, jsem korektní - tedy to nepoužiji. Režim jsem zevnitř nerozkládal! Byl jem poučen zničením 2 generací v rodině. Jsem si toho vědom, a proto Vám touto cestou i děkuji ... :-)

4 0
možnosti

Mezi tolika dnešními hrdiny to každý napsat nedokáže, příteli Miroslave.

Oceňuji váš příspěvek.

R^

4 0
možnosti
Foto

R^ Tehdy jsem se divil, že se mnozí báli podepsat. Zvláště ti, na koho nebylo moc vidět, protože o ty se v tomto případě strážci klidu a míru nezajímali.

Než jsem otevřel diskusi, doufal jsem, že nebude umazaná stupiditami a sprostou trollů. Ale přecenil jsem naše spoluobčany - strážce aktuálních "pořádků".

2 0
možnosti
Foto

Jsou trolli a ,,trolli", Mezi ty druhé mnozí rádi zařazují ty, kteří bezvýhradně nesouzní, či alespoń nepřitleskou, ba si až dovolí(nastojte!) vložit to, co, sem tam, jiným jaksi nekonvenuje;-)

1 0
možnosti

To já měl v práci kolegu, který každý den provokoval tím, že si cestou v tramvaji zcela veřejně četl Lidovou demokracii. Ještě dlouhá léta se o tomto svém hrdinství zmiňoval.

1 1
možnosti
Foto

Možná to za hrdinství nepovažoval. Třeba se je tak bavil. Nevšiml jsem si, že by autor psal o svém hrdinství, ale dovolil si připomenou události ze svého pohledu a zkušenosti. Podobně jako mnoho jiných v posledních dnech.

3 0
možnosti
Foto

Vida jaký jste byl hrdina. Udělal jste něco, co se mohlo.

3 4
možnosti

P15e44t47r 59T27o44m89e10k

30. 6. 2019 23:48

Jste velmi neslušný Macku a myslím, že lež do slušné společnosti nepatří. Styď se.

6 1
možnosti
Foto

Dneska to vypadá jako sranda a někteří diskutující mají poměrně stupidní poznámky. Ale StB byla pořád při síle a podepsané občas sbalila i v práci a odvezla k výslechu. Karma, Honzo, a není třeba reagovat na hlupáky. R^

15 0
možnosti
Foto

Přesně. Není třeba reagovat.

7 0
možnosti
Foto

4letý V.Klaus st. v květnu 1945 v Praze na barikádách, Ringo Čech, který jen držel nad Antichartou pero, ale nepodepsal, teď J.Ziegler, který si najednou vzpomněl, jak získával jako student v Brně podpisy pod Několik vět. To abychom rozšířili Letnou, aby se tam všichni ti stateční bojovníci proti minulému režimu v listopadu vůbec vešli a plivli si na prezidenta Zemana, který na rozdíl od nich "jen napsal nějaký článek do TT".

8 4
možnosti

Nebyl jsem student.

1 0
možnosti