Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

stařec bez moře

20. 10. 2008 12:23
Přečtěte si odpověfi on line p. Ratha

ať vidíte jakého ksindla jste si zvolili. Sám má majetku, že je rád že se neuskutečnila akce čisté ruce a druhé bez důkazů osočuje. Je mi z těch socanů s Paroubkem v čele na blití:-©:-©:-©. To jsou obnovené komiunistické metody, to je antagonistický třídní boj:-©:-©:-©

0 0
možnosti
N

Nero

20. 10. 2008 10:12
Jako Napoleon

Paroubek mi připadal jako Napoleon po vítězné bitvě u Borodina.Po hlasování o důvěře vlády se může dívat na hořící Moskvu.Jakže se jmenovala ta řeka u níž jej před lapením zachránila chyba admirála T..?

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

20. 10. 2008 7:33
0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

19. 10. 2008 20:57
Tak jsem si dneska vzpomněl,

jak Jan Ziegler zhruba měsíc před volbami napsal článek o tom, jak si

je jistý volebním triumfem ODS, neboť i jeho dva kamarádi zedníci,

kteří vždy volili ČSSD, budou volit ODS ... ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PCQ

pee choose quintana

19. 10. 2008 20:34
Dryáčnický Paroubkův styl může u slušných lidí narazit

psano Zieglerem v patek ;-D;-D

0 0
možnosti
JD

Draki

19. 10. 2008 19:01
Zaseklá gramofonová deska

Co se směšnými šašky jako je Ziegler, Polanecký, Václavík nebo Kříž ? Jsou to angažovaní pravopromitivové, lidé plní žlučovité nenávisti, kteří se vyžívají v kreslení naivistických obrázků s Leninem či Stalinem...Ty o nich ostatně vypovídají ještě víc než ty jejich stále stejné trapné a stupidní schematické texty které jako by jim diktoval Cibulka...Je mi jaksi nepochopitelné, proč česky psané německé médium I DNES věnuje těmto duševně nemocným lidem takovou pozornost, že jejich slátaniny pravidelně vystavuje na odiv. Nejspíš se inspirovalo goebbelsovským výrokem, že stokrát opakovaná lež se stává pro lidi pravdou. Zdá se, že tomu tak ale vždy není. Manipulace lidí masmédii je sice obrovská, ale má své meze. Koneckonců právě skončené volby jsou toho důkazem. V mém kraji na mě vykukoval kandidát za ODS do Senátu pomalu i ze záchodového prkýnka...a bylo mu to houby platné;-)[;-)

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

19. 10. 2008 21:03
Re: Zaseklá gramofonová deska

R^ R^ Velmi trefně napsané.

0 0
možnosti
X

Xman1

19. 10. 2008 17:22
Podekovani

Drahy pane Zieglere,

chtel bych Vam z celeho srdce podekovat za urputnou snahu o diskreditaci levice, ktera vedla k tak prekrasnemu vysledku krajskych voleb 2008.

V takovy vysledek jsem uz ani nedoufal, a myslim, ze ani Vy ne, ze?

I presto, ze volby jiz skoncily, chtel bych Vas poprosit, abyste pokracoval v psani dalsich clanku pro tento blog. Jiste se vam povede presvedcit i dalsi nerozhodnute volice a mozna zvyklate i nejake jiz rozhodnute.

Preji Vam hodne zdravi a stesti, S pozdravem volic CSSD

0 0
možnosti
H

Haui1

19. 10. 2008 19:58
Re: Podekovani

Jak se říká, všeho do času. Popovídáme si za dva roky po parlamentních volbách, jo? Jestli ovšem budete mít náladu. Jsem si jist, že ne, protože po těch zmatcích, jaké nadělá Paroubek a jemu roven lumpenproletariát, dostane ODS aspoň šedesát procent. A  vy puknete vzteky a stejně zaplatíte těch třicet korun za ošetření a šedesát každý den za pobyt v nemocnici ;-D

0 0
možnosti
P

P.Farsky

19. 10. 2008 17:04
Zieglere, tebe by měli dát do lihu a ukazovat medikům.

Divíte se Topolánkovi, že prohrál?

Co chcete dělat s takovým materiálem, jako je Ziegler?

0 0
možnosti
JS

DeWalt

19. 10. 2008 17:11
Re: Zieglere, tebe by měli dát do lihu a ukazovat medikům.

to bych nedělal. Ziegler je schopnej ho všechen vychlastat;-)

0 0
možnosti

martin013

19. 10. 2008 16:46
Podvod

Musím konstatovat, že Vaše teorie o volebním podvodu je přinejmenším velmi smělá. Možná by jste ji mohl nám prosťáčkům trochu podrobněji vysvětlit. Chápu, že teď s Vámi lomcují obrovské emoce, ale pak nevím, v čem jste jiný od nenáviděného Paroubka i s jeho slavným povolebním projevem. Dospělý muž a "publicista" by se měl ovládat. Ale Vy pijete to pivo a víno, tak kdoví jak to vlastně je.... V tom případě platí, že Hašek psal v rauši mnohem líp než Vy.

0 0
možnosti
VK

buchlovann

19. 10. 2008 16:45
Jeníčku , Jeníčku

Jeníčku, Jeníčku, stala se ta strašná věc, jak jsem předpovídal, a ti hloupí voliči nedali na Vaše dobře míněné rady a ve všech krajích  nechali vyhrát ta nedobré oranžové chlapce. Nic nedali na Vás a Vaše dobrozdání, že rotný ČSLA Topolánek je ten nejslušnější a nejpoctivější chlapec, který není vůbec ,ale vůbec arogantní a vede naši republiku k lepším zítřkům.

Co naplat, dejte si na Vaši kučeravou hlavičku ještě jeden obkladek, řekněte panu doktorovi u Vás v Černovicích, ať Vám dá ještě jednu uklidňující včeličku a hlavně se proboha nerozčilujte. Lidé jsou přece hloupí, když si myslí , že ti Vaši modří nepodvádějí a pan Dalík je křišťálově čistý, jako ten , co dříve jezdil na lokomotivě a nyní nám ukázal , jak je šikovný. Hlavu vzhůru, za týden máme druhé kolo senátních voleb a tam jim to ukážeme ( nebo ne ???).

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fiala

19. 10. 2008 17:13
Re: Jeníčku , Jeníčku

Panebože. Vy volíte podle toho kdo dle Vašeho úsudku víc nebo míň podvádí? No to potěš koště. Já volím podle toho, kdo naši zemi vede nebo nevede do dluhů (např.).

0 0
možnosti