Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Potěšilo mne, že se Amerika od doby mé návštěvy nezměnila. A těší mne Vaše okouzlení Amwerikou. Divte se, žasněte, radujte se! A kritizujte. Od toho tu jste na světě, abyste ukázala páprdům a hnidopychům, že mládí má právo být nekriticky kritické, protože jedině tak jde svět ku předu. A jen zestárlí páprdové se nad tím pohoršují. Hoďte je klidně do odpadkového koše a žijte svůj život. ;-)

0 0
možnosti
PJ

dumám, dumám, a nemůžu vydumat, jestli se jedná o píchání do hnid nebo o být pyšen nad hnidou (nechce se mi to hledat ve slovníku, ale já bych napsal hnidopich)

0 0
možnosti
Foto

Opet hezke. Dobre napsane a popsane. Co dodat? Piste dal, at se neco dozvime. Vase zazitky jsou skoro stejne, jako kdysi studenti, co jezdili na prazdniny do USA pracovat. Pomahal jsem jm najit praci, byla to s nima legrace. Jen neco se mi na nich nelibilo. Ze hodne kritizovali a jeste nic nevideli. A nebo spatnou anglictinou se snazili domluvit s prodavackou a kdyz jim nerozumela, odhodili ji do "odpadkoveho kose" s tim, ze ta je blba, ani mi nerozumi.:-) Na to se nedalo nic rict, ale tak uz to byva. Pak pochopili, ze ji kritizovali zbytecne. Od vas zatim ctu jen zajimavosti. Jen tak dal.

1 0
možnosti

Kanystr s mlíkem má galon. Jako skoro všechno.

Na litry, metry, kila a stupně Celsia zapomeňte. A o spotřebě benzínu v litrech na 100 km tam taky nikdy neslyšeli.

1 0
možnosti
AK

Patricie, jsem rad, ze mate otevrene oci a snazite se objektivne vnimat a poznavat.  Mile jste me prekvapila tim, ze z Vas nevyslehla automaticka kritika na zlou Ameriku.R^

3 0
možnosti
RL

Sběrači košíků tam nejsou proto aby měli práci. Jsou tam kvůli lenosti zákazníků.;-)

0 0
možnosti
AK

Spise sluzba zakaznikovi, ktera vyzaduje urcite pracovni mista.

2 0
možnosti