Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bauglir

31. 3. 2010 23:55
Jenže ono je to těžké

Jste pravicovější než ODS, což je na vás sympatické, jenže konzervativnější, což zase odrazuje.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

31. 3. 2010 20:20
Právě,

tenhle konzervativní přístup už je dávno za zenitem. Je to jako byste chtěl dnes stavět dům podle stavebního řádu z minulého století.

0 0
možnosti

Livrak

31. 3. 2010 19:07
ODS +TOP 09, dobrá koalice

Tak já vnímám TOP 09 jako černého koně. Kdoví jak se to vyvrbí.

0 0
možnosti

petrph

31. 3. 2010 17:50
každý ať si volí sám za sebe

Volby jsou přece od toho aby si zvolili občané své zástupce. Každý ať si zvolí podle svých potřeb. Jestliže  je u nás spousta  bohatých podnikatelů, kteří od státu nic nepotřebují, a proto souhlasí s tím,aby stát snížil své výdaje v sociální oblasti, nechť volí pravici.

Pokud u nás žije početná většina těch co žijí z minimálních příjmů, v přepočtu kolem 400euro/měs, a jsou si vědomi toho, že při jakékoliv výpadku (nemoc, stáří, propuštění z práce, narození dítěte) se ocitnou v nouzi a budou odkázáni na pomoc státu, budou volit levici.

Neboli, tyhle volby nebudou o volbách mezi hloupými co volí levici a chytrými co volí pravici, ty budou takovým vysvědčením  20 let budování kapitalistické společnosti.Kdopak se k němu přihlásí???

0 0
možnosti

velky bratr

31. 3. 2010 17:52
Re: každý ať si volí sám za sebe

Pravice v cechach neni a lide s minimalnimi prijmy plati do statni kasy vetsinu sveho vydelku prostrednictvi odvodu, dph a spotrebni dane. Pokud maji tito lide dojem, z eby jim bylo hur, kdyby meli nizsi dane a stat nerozhodoval o tom, kdo zproneveri jejich socialni davky, pak at si klidne voli kteroukoliv z parlamentnich stran, vsechny to svedou stejne.

0 0
možnosti

velky bratr

31. 3. 2010 17:42
Bilderberg, CFR, Club of Rome, Trilateralni komise

TOP09 je spjata s dosti podezrelymi skupinami, ktere utuzuji svetovy fasismus. Fasismus je definovan jako propojeni statu a kapitalu, coz je presne napln techto skupinek. Cili TOP09 ma sice hezky program a dobre hacknula narizeni RRTV o vyvazenosti politickeho zpravodajstvi (ktere je v rozporu se vsobodou projevu, ale nedodrzovani se tresta), nicmene lid ev jejim vedeni udelaji jedine - nasmeruji nas k totalite zpusobem, ktery mozna prekvapi jiriho paroubka i vojtecha filipa.

Svobodni jsou spjati s fasistou klausem, ktery pracoval z atotace na oddeleni zahranictniho styku centralni banky aniz by mel rudou knizku - byl tam tedy zjevne za KGB a agentem nejspise zustal. Ten pan na zacatku devadesatych let totalne podkopal vyznam spojeni volny trh a z kapitalismu udelal uspesne strasaka - inu, za jeho panovani se prikleply velke majetky bez placeni jeho kamaradum a jeho zakonu preferovaly vybileni fabrik pred vyrobou - nedrzi-li jiz kupec majetek, nemusi splacet dluh za nej a stat prodelal

0 0
možnosti

crupier

31. 3. 2010 17:47
Re: Bilderberg, CFR, Club of Rome, Trilateralni komise

8-oslušná paranoia, doporučuju léčení;-D;-D;-D

0 0
možnosti

tulda

31. 3. 2010 17:35
Vážený autore,

nestydíte se být ve straně s přeběhlíky typu Severa, Kalousek, Parkánová. Já být ve straně s lidmi, kteří přivedli tuto republiku cugrunt, tak bych chodil kanálama. Nevím co oslavujete za stranu, která vznikla z lidí, kteří to tu tunelovali celých 20 let.EU

0 0
možnosti

rezjir

31. 3. 2010 17:04
Kromě ČSSD

žádná strana neslíbila snižit tempo zadlužování na polovinu. Naprosto konkrotní závazek. Ostatní slibili, že pouze budou šetřit na sockách, ale neslibili nic více, jinak řečeno, ušetřené hodlají prošustrovat někde jinde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
Vysokoškolský pedagog, politolog a 1. místopředseda TOP 09. Do 1.8. 2013 byl prvním náměstkem ministra zdravotnictví České republiky.V současné době poslanec za Plzeňský kraj.