Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

romualda

2. 3. 2011 12:36
Krajské volby 2008

Krajské volby 2008 nevyhrálo 30 Kč, ale prohra byla kvůli aroganci, lžím a neplnění volebních slibů ("památný" výrok, že náš program nejde plnit a ani před volbami jsem mu nevěřil), ale to vy nenapíšete, nehodí se vám to

0 0
možnosti

petrph

2. 3. 2011 12:34
to je na politologa poněkud idealistický názor

Proč by měly,ať už současná opozice či koalice projednávat  jakési spravedlivé a demokratické návrhy na optimální způsob volby prezidenta,když teď není jasné,jací reální kandidáti se budou o tento post ucházet a jaký v té době bude poměr sil ve sněmovně,senátu,popřípadě preference veřejnosti??

Nebude výhodnější, pro většinovou koalici, až teprve krátce před prezidentskými volbami, až budou tyto informace známi, si účelově navrhnout a prosadit potřebný zákon, ve  prospěch svého kandidáta????

0 0
možnosti

darny

2. 3. 2011 12:30
Vy máte pane Ženíšku také patent na rozum?

Jste tedy ve shodě s vládnoucí garniturou, že občan je ovčan a tudíž nesvéprávný blbec, a proto za něj musí všechno udělat všehoschopný (práceneschopný) politik?

Mám jiné mínění, vám všem politikům sundat platy na republikový průměr střední vrstvy+30%, žádné náhrady, ani benefity, budoucí plat se odvíjí od HDP, hmotnou zodpovědnost, do trestního zákoníku prosadit 6ti násobně vyšší tresty pro trestné činy v rámci výkonu poslance, státního ouřadu, pokud přelezete za korytem do jiné strany - OK, ale žádná veřejná funkce po dobu 5ti= let, pokud je to v době mandátu poslance - mandát odevzdat dalšímu kandidátovi v pořadí, i když je z jiné strany. Státní rozpočet s nulou dát do ústavy a všechna závažnější rozhodnutí řešit referendem. To je totiž demokracie. Ta současná, jak se říká zastupitelská je pouze DEMAGOKRACIÍ převlečených komunistů do oranžové, modré veřejné, či top barvy.

V poslední řadě - Zrušil bych senát - je na prd, a poslanců by bylo 77, to je naprosto dostačující.

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
Vysokoškolský pedagog, politolog a 1. místopředseda TOP 09. Do 1.8. 2013 byl prvním náměstkem ministra zdravotnictví České republiky.V současné době poslanec za Plzeňský kraj.